Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanında Sühan Çıldırdı

Cesur ve Güzel'in yarın akşam yayınlanacak 12. bölümü heyecanla bekleniyor. Ekranların ilgiyle takip edilen ve sevilen dizisi Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanları yayınlandı. Çiçeği burnunda çift Cesur ve Sühan, yıldırım hızıyla ilk kavgalarını ediyorlar.

Sibel Karagöl
01 Şubat 2017 - 17:54
Yeni Bölüm

Cesur ve Güzel'in yarın akşam yayınlanacak 12. bölümü heyecanla bekleniyor. Ekranların ilgiyle takip edilen ve sevilen dizisi Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanları yayınlandı. Çiçeği burnunda evliler Cesur ve Sühan, yıldırım hızıyla ilk kavgalarını ediyorlar.

17-02/01/suhan.jpg

Yeni evli Cesur ve Sühan'ın romantik anlarıyle başlayan Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanı gergin sahnelerle devam etti. Cesur'un Korludağ çiftliğinden çaldığı tabloları sakladığı deliz bulundu. Cesur'dan bir diğer nefret eden Bülent ile birlikte, tabloların çalındığından haberi olmayan Tahsin Bey Cesur'u yok etmek için planlar yapmaktadır. Cesur ise Tahsin Bey'i adalete teslim etmek için Korludağ halkını yönlendirmeye devam etmektedir. Bu sırada Biricik kızı Sühan'ın karşısına geçmesine dayanamayan Tahsin'in gözünü hırs bürür ve Sühan'a el kaldırır.

Cesur ve Güzel 12. Bölüm Fragmanı

Sühan Çıldırdı

Acımasız babasından intikam almak için Cesur'la evlenen Sühan, Cesur hakkında bir gerçeği öğrenince çılgına dönüyor. Sühan Senden nefret ediyorum çığlıkları atarken, Cesur'un babasından farksız olduğu vurguladı. Bu sırada Cesur ise sakin bir tavırla, babasının düşmanıyla evlenen Sühan'a daha fazlasına hazırlıklı olmasını belirtti. Kardeşi için üzüle Korhan ise babasından Sühan'ı kendi haline bırakmasını istiyor.

Cesur ve Güzel 12. Bölüm 2. Fragmanı

Ekranlara bomba gibi düşen 11. bölümünden sonra yayınlanan fragmanlar ışığında Cesur ve Güzel, heyecan dorukta yeni 12. bölüm ile yarın akşam  saat 20:00 Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin