Game of Thrones'un ne zaman final yapacağı kesinleşti!

HBO'nun izlenme rekorları kıran dizisinin geleceğiyle ilgili kilit açıklamalar geldi...

Volkan Küçükel
31 Temmuz 2016 - 17:00
Yeni Bölüm

Television Critics Association (Televizyon Eleştirmenleri Birliği) yaz dönemi basın turu kapsamında HBO'nun dizileriyle ilgili yeni bilgiler edinmeye devam ediyoruz.

HBO oturumunda konuşan kanal müdürü Casey Bloys her yeni sezonu büyük bir heyecan içinde beklenen kanalın hit dizisi Game of Thrones hakkında önemli açıklamalarda bulunurken biz dizi takipçilerini karanlıkta kalan birçok nokta hakkında aydınlattı.

'GAME OF THRONES' SONA YAKLAŞIYOR!

Bloys öncelikle Game of Thrones'un 8. sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağını doğrularken sonrasında diziden türeyecek bir spin-off dizi ihtimalini hala tartıştıklarını, bu konuya kafa yormaya devam ettiklerini belirtti.

"Showrunner'larımız D.B. Weiss ve David Benioff'un yapmak istedikleri doğrultuda sezon sayısı hakkında özel planları var. Eğer daha fazla Game of Thrones bölümü çekilmek istense bunu onaylardım ancak dizinin yaratıcı ekibi Game of Thrones için en iyisinin bu olacağını düşünüyorlar." şeklinde konuşan Bloys spin-off konusuna da değinerek sözlerini şöyle sürdürdü:

16-07/31/game-of-thrones-s6-finale-a.jpg

"Bu konu hakkında konuştuk. Karşısında durduğum bir fikir değil ancak bu konuda ortaya çıkacak şeyin ve yaratıcılık düzeyinin mantıklı olması gerekmekte. Ben buna açığım. Ekibimizden bu olası projeye karşı olan yok ancak henüz ortada somut bir plan mevcut değil."

2017 EMMY'DE OLMAYACAĞI DA KESİNLEŞTİ

Bloys ayrıca 7. sezon çekimlerinin gecikeceğini de doğrulurken bir bakıma dizinin 2017 Emmy yarışından uzak kalacağını da onaylamış oldu.

Bloys bu konuda ise "Bizim asıl amacımız Emmy değil. Gerçek gayemiz hayranlarımız ve abonelerimize en iyi diziyi izletebilmek. Emmy'e katılamıyor olmak bununla yaşamak zorunda olduğumuz bir şey." ifadelerini kullandı.

Game of Thrones'un 8. sezon sonunda ekranlara veda edecek olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin