resim yok
21 Şubat 2013 - 00:00

Türkiye’de izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisi, Gazze’de de yoğun ilgi görüyor.

 

 Dizi yediden yetmişe herkesi ekrana kilitlerken, dizi oyuncularıyla ilgili haberler sosyal medyadan yoğun bir şekilde takip ediliyor. Gazze’de okul çağındaki çocuklar kırtasiye dükkânlarını tek tek gezip, üzerinde Kurtlar Vadisi dizisinin başrol oyuncusu, Arap dünyasında ”Murat Alemdar” olarak adlandırılan ”Polat” karakteri Necati Şaşmaz’ın fotoğrafının yer aldığı ürünlerden arıyor. Oğlunun dizinin tiryakisi olduğunu söyleyen Ümmü Ahmed, oğlunun Polat Alemdar’ın fotoğraflarını odasının duvarına astığını, okul çantasını ve elbiselerini de ”Polat”ın fotoğraflarıyla süslediğini anlattı.

 

Bilindiği üzere Arap baharı başladığı dönemde bu tür projeler bıçak gibi kesilmişti. Bu süreçte birçok televizyon kanalının sahibi gibi vizyonu da değişmiş, Türk dizilerine olan ilgi kaldığı yerden devam etmişti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin