resim yok
21 Şubat 2013 - 00:00

Kuzey'in eski karısı Simay'la birlikte olan Barış, komidinin üzerine para bırakarak Simay'a fahişe muamelesi yapar.

 

Yayın saati değişen ve artık saat 22.00'da ekranlarda olan Kanal D'nin beğeniyle izlenen dizisi Kuzey Güney'de heyecan yine doruktaydı. Dün geceki bölüme ise Simay ile Barış'ın sevişme sahnesi damga vurdu.

 

PARA KOMİDİNİN ÜZERİNDE

Striptiz sahneleriyle hafızalara kazınan Simay, striptizi bırakır, artık iyi bir hayat yaşamak ister ancak kötülükler peşini bırakmaz. Hata üstüne hata yapan Simay, bu kez de Barış'tan medet umar. Barış'ın kendisine yaklaşmasından umutlanan Simay geceyi onunla geçirir. Simay sabah uyandığında gördüğü manzara karşısında ise şok olur. Barış komidinin üzerine yüklü miktarda bir zarf bırakır. Simay'a fahişe muamelesi yapan Barış, sonradan yaptığına pişman olur.

 

BARIŞ BAŞINA GELECEKLERDEN HABERSİZ

Karısı Cemre'yi Kuzey'e kaptıran ve bu nedenle hırslanan Barış Kuzey'den intikamını Kuzey'in eski karısıyla birlikte olarak alır, ancak az sonra başına geleceklerinden habersizdir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin