Geçen haftanın en çok izlenen dizileri? (04-10 Kasım)

Geçtiğimiz haftanın en çok izlenen dizileri...

resim yok
11 Kasım 2013 - 16:58
Reyting

Geçen haftanın en çok izlenen dizisi tüm kişilerde 'Kurtlar Vadisi Pusu', AB’de 'Muhteşem Yüzyıl' oldu.

TNS’nin ölçümlerine göre hazırladığımız listede geçen haftanın en çok izlenen dizisi tüm kişilerde 'Kurtlar Vadisi Pusu', AB’de ise 'Muhteşem Yüzyıl' oldu.

Star’da yayınlanan Muhteşem Yüzyıl geçen haftaya göre tüm kişilerde bir basamak yükselerek dördüncü olurken, AB’de bir rating daha fazla alarak dördüncülükten birinciliğe yükseldi.

Samanyolu TV’nin dizisi Küçük Gelin geçen haftaya göre tüm kişilerde bir rating daha fazla alarak üçüncü sıradan ikinci sıraya yükselirken, AB’de listeye giremedi.

FOX’un dizisi Karagül geçen haftaya göre tüm kişilerde bir basamak gerileyerek beşinci olurken, AB’de ise listeye giremedi.

Star TV’de yayınlanan Medcezir dizisi geçen hafta olduğu gibi tüm kişilerde altıncı olurken, AB’de ise bir basamak gerileyerek dördüncü sırada yer aldı.

Atv’de yayınlanan Kaçak dizisi ise geçen haftaya göre tüm kişilerde bir basamak yükselerek yedinci olurken, AB’de bir basamak gerileyerek onuncu sırada yer aldı.

Kanal D'nin dizisi Güneşi Beklerken geçen haftaya göre AB’de beşinci sıradaki yerini korurken, tüm kişilerde bir basamak yükselerek dokuzuncu oldu.

 

TOTAL
1. KURTLAR VADİSİ PUSU
2. KÜÇÜK GELİN
3. KARADAYI
4. MUHTEŞEM YÜZYIL
5. KARAGÜL
6. MEDCEZİR
7. KAÇAK
8. ARKA SOKAKLAR
9. GÜNEŞİ BEKLERKEN
10. ARAMIZDA KALSIN

[reklam]

AB
1. MUHTEŞEM YÜZYIL
2. KARADAYI
3. KURTLAR VADİSİ PUSU
4. MEDCEZİR
5. GÜNEŞİ BEKLERKEN
6. ARAMIZDA KALSIN
7. YALAN DÜNYA
8. ÇALIKUŞU
9. MERHAMET
10. KAÇAK

 

10 KASIM PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin