Genç sanatçının gözü yükseklerde!

Aslı Güngör ile keyifli bir sohbet...

resim yok
11 Kasım 2013 - 15:09
Röportaj

Yeni albümü 'Enerji'yle hayranlarını şaşırtan Aslı Güngör, ''Hedefim bütün dünyaya dinleteceğim şarkılar yapmak. Sesim ve yorumum sadece Türkiye'den değil, tüm dünyadan beğeni topluyor'' diyor.

Yeni albümdeki şarkıların müzikal yapısı diğerlerinden çok farklı. Tarzınızdaki değişikliği neye bağlıyorsunuz?


En bilinen şarkılarım akustik ve slow parçalar olsa da daha önceki üç albümümde çok farklı soundlar bir aradaydı. Bu albümdeyse dijital bir sound ve yüksek tempolu dans parçaları var. Elektronik altyapıları ve dans müziğini çok seviyorum, kulüplerde de sık sık performans yapıyorum ve çok keyif alıyorum. Konserlerde hit olmuş slow parçalarımın haricindeki tüm parçaların enerjik olmasını ve kendi şarkılarımı söylemeyi tercih ediyorum.

 

Şimdiye kadar slow şarkıların en iyi örneklerini verdim zaten. Hepsi ömürlük, klasik olmuş parçalar. Ben müzisyenim, kendimi bildim bileli sahnedeyim ve her şeyden önce keyif almak için yapıyorum bu işi. İstediğim her tarzda albüm yapabilirim. Müzik ruhuma  dokunsun yeter benim için.

Nasıl yorumlar alıyorsunuz peki?


Yorumlar güzel, albümün enerjik olması, içindeki hikayeler dinleyicilerin hoşuna gitti. Herkesin yaşanmışlıkları var. İnsanlar şarkıda anlam arar, eğer kalbe dokunuyorsa başarılıdır. Ama sadece slow ya da akustik parçaları sevenler de var, onlar biraz daha bekleyecek.

Müzik direktörlüğünü DJ Tamer Şengül üstlendi. Onunla nasıl bir araya geldiniz?


Daha önce 'Söylenmemiş Sözler'in dans versiyonunu yapmıştı.

 

Bu albümü hazırlarken iddianız neydi?


Öncelikle eğlenmek ve eğlendirmek için yaptım bu albümü. Kulüp DJ’leri için de ilgi çekici olacağından eminim. Yorumum son derece Batılı olduğu için, bunu daha da öne çıkarmak istedim. Evet, bu şarkılar Türkiye için düzenlendi ama benim gözüm daha yüksekte. Hedefim bütün dünyaya dinleteceğim şarkılar yapmak. Sesim ve yorumum sadece Türkiye'den değil, tüm dünyadan beğeni topluyor.[reklam]

Kariyerinizde dönüm noktası olarak gördüğünüz bir an...


Kariyerimde müzik eğitimi almamdan bu yana birçok dönüm noktası oldu. Şimdiye dek en önemli görünen; içinde 'Son Öpücük', 'Kalp Kalbe Karşı' ve 'Aşk Her Şeye Değer' gibi hit olmuş şarkılarımın da yer aldığı ilk albümümü yayınlayarak milyonlarca insana ulaşmamdı. 'Kalp Kalbe Karşı'yı yazdığım gece bunun bir dönüm noktası olacağını hissetmiştim. O gece yalnızdım ve gördüğüm bir rüyanın etkisiyle aniden uyanıp yazmıştım. Sonrasında da benim değil, milyonların şarkısı oldu.

 

Yaratıcılığınızı neler etkiliyor?


Yalnızlık, kendimle baş başa kalmak... Kendimle daha bağlantıda olduğum zamanlarda daha yaratıcı oluyorum. Sadece şarkı yapmak anlamında değil. Zaten sürekli yazan bir insanım. Çizim de yaparım, hayalgücüm iyidir. Aklıma gelen kıyafetleri, aksesuarları kağıda dökerim. Tabii ki yaratıcılık gerektiren her şey bolca boş vakit istiyor. Zihniniz yapılacaklar listesiyle uğraşmak zorunda olmamalı.

 

'İHANET HATA DEĞiL, SUÇTUR’

Albümdeki şarkılar şu andaki ruh halinizi yansıtıyor mu?


Evet, bu benim her zamanki ruh halim. Asi ve çılgın tarafımı herkes bilmez. Enerjik şarkıları severim. Bu yüzden dans albümü
yaptım. Her şarkının hikayesi farklı ama hepsinde ben varım, benim ruhum var.

 

Çıkış parçası İhanet'in klip yönetmenliğini kendiniz yaptınız. Nasıl gelişti?


İhanet hoş bir konu olmasa da klibin canlı ve renkli olmasını istedim. Karaoke Bar'da klip çekme fikrim vardı, bu şarkıya da kafamdaki gibi görseller koymak için yönetmenliği kendim yaptım.

 

Siz hiç ihanete uğradınız mı?


İhanete uğramayan var mı? Konu aşk da olsa, iş ya da dostluk da olsa güve-ninizi ebe-diyen kaybeden insanlar oluyor maalesef. İhanet bile bile yapıldığı için hata değil, suçtur. Beni gözden çıkarmış, arkamdan iş çeviren, güvenemeyeceğimi anladığım biriyle yola devam etmem. Dürüstlük benim için en büyük erdem.

 

 

AYŞE ÖZYILMAZEL'DEN İLGİNÇ AÇIKLAMA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin