Gecenin Ucunda dizisine taze kan! Hangi oyuncu diziye katıldı?

Star'ın başrollerinde Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün yer aldığı dizisi Gecenin Ucunda'nın 15. bölümüne yetenekli bir oyuncu katılıyor. Peki Gecenin Ucunda'nın 15. bölümünde neler olacak? Gecenin Ucunda'nın 14. bölümünde neler yaşandı? Gecenin Ucunda'nın 15. bölümünde Kazım ve Macide arasında neler yaşanacak? Gecenin Ucunda'nın oyuncu kadrosuna katılan isim kim? Hazal Benli kimdir?

Volkan Usta
17 Ocak 2023 - 12:46
Yeni Bölüm

Star'ın salı akşamları ekrana gelen dizisi Gecenin Ucunda'da olaylar durulmuyor. İşte detaylar!

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün başrolünü oynadığı diziye yeni karakterler dahil oluyor. Kazım ve Macide’nin hayatına giren avukat Nazlı Şahiner dizide kilit isim olacak.

23-01/17/87701.jpg

Nazlı Şahiner rolünü ise güzel oyuncu Hazal Benli’ni canlandıracak. 15. bölümde Kazım’ın başı derde girince Macide, Ankara’ya yerleşen Vedat ve Handan’dan yardım isteyip etkili bir avukat gerektiğini söyler. Vedat da Macide’ye ailesinden dolayı yakından tanıdığı Nazlı’yı yönlendirir.

(Birsen Altuntaş)

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin