Geleceğin Starı final yapıyor!

Star Tv ekranlarının geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan yarışma programı Geleceğin Starı final kararı aldı!

Nurşah
23 Temmuz 2018 - 15:00
Magazin

Star Tv ekranlarının yeni yarışma programı Geleceğin Starı final kararı aldı... 13 hafta sürmesi planlanan Geleceğin Starı ne zaman final yapacak? Detaylar haberimizde!

18-07/23/gelecegin-stari-final.Jpeg

Geleceğin Starı final ne zaman?

Nurgül Yeşilçay, Hamdil Alkan ve Fırat Parlak'ın jüri üyeliğini yaptığı Star Tv ekranlarının yeni yarışma programı final kararı aldı! Normal şartlarda 13 hafta sürmesi planlanan yarışma, 3 hafta sonra yani 6. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek.

Müjde Uzman'ın sunuculuğunu yaptığı programın son bölümünde 2'si kadın 2'si erkek olmak üzere 4 finalist seçilecek ve kanalın resmi internet sitesi üzerinden yapılacak olan oylama ile birinciler belli olacak! 6 hafta sürecek olan yarışmanın birincisi olan bir kadın bir erkek oyuncu da ödül olarak Star Tv'nin bir dizisinde rol alacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin