Yaz dizilerinin favori çifti hangisi?

Yaz sezonunda ekrana gelen dizilerden hangisinin ikilisi izleyicinin favori çifti seçildi? KızlarSoruyor'un düzenlediği ankette hangi ikili birinci oldu?

Nurşah
23 Temmuz 2018 - 16:14
Magazin

Sevilen internet yayını KızlarSoruyor'un yaz sezonunun en beğenilen çiftini belirlemek için düzenlediği ankette hangi ikili birinci oldu? İzleyicilerin en çok beğendiği çift hangisi oldu? Darısı Başımıza'dan Ozan ve Öykü mü? Erkenci Kuş dizisinin Can ve Sanem'i mi? Yoksa Meleklerin Aşkı dizisinin Yağmur ve Melek ikilisi mi?

18-07/23/erkenci-kus-can-sanem.jpg

Can ve Sanem en çok sevilen çift seçildi!

İnternet sitesinin düzenlediği ankette birinci seçilen çift Erkenci Kuş'un Can ve Sanem'i oldu... Demet Özdemir'in canlandırdığı Sanem karakteri ile Can Yaman'ın canlandırdığı Can karakteri toplam oy oranının yüzde 60'ını alarak birinci oldu...

18-07/23/meleklerin-aski-yagmur-melek.jpg

Meleklerin Aşkı'nın ikilisi 2. sırada!

Meleklerin Aşkı dizisinin sevilen çifti Yağmur ve Melek yüzde 17 oy oranı ile ikinci olurken, oyların yüzde 14'ünü alan Darısı Başımıza dizisinin sevilen çifti Ozan ve Öykü üçüncü oldu... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin