Gelsin Hayat Bildiği Gibi 32. Bölümüyle yine çok konuşuldu! Songül Yörük'ün peşinde!

Show TV'nin başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk'in yer aldığı perşembe günlerinin fenomen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 32. bölümüyle ekrana geldi. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 32. bölümde neler oldu? 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 33. bölümde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 33. bölümünde Sadi ve Songül neler yaşayacak?

Volkan Usta
24 Mart 2023 - 10:51
Kültür Sanat

Show TV’nin BKM imzalı dizisiGelsin Hayat Bildiği Gibi’nin dün akşam ekrana gelen bölümünde heyecanı artıran gelişmeler yaşandı. Sadi, Servet ve tepesindeki isimleri yakalamak için Yörük lakabı ile yeraltı dünyasının yeniden içine girdi. Songül ise Sadi’nin bu yaptıklarından habersizce Servet ve yanındaki adamı Yörük’ün peşinde düştü.

İzleyicileri ekran başına toplayan bölüm beğeni dolu yorumlar aldı ve #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi Twitter’ta yaklaşık 2 saat TT listesinde kaldı. Dizinin fenomen haline gelen #SadGül çifti de trendlere girdi.

 23-03/24/gelsin-hayat-bildigi-gibi-10.JPG

Yayınlanan bölümde; Sadi, Ankara ve İstanbul yeraltı dünyası arasında uzlaşmayı sağlarken Servet’le de bir anlaşma yaptı. Servet, Yedi Emin ile birlikte çalışmaya başlayarak eski gücüne kavuşmayı düşündü. Sadi ise Yörük kod adıyla Servet’in yanında yer alarak içeriden ona ve tepesindeki isimlere ulaşmak için büyük bir adım attı. Ancak Sadi bu planı başsavcı ile arasında gizli tutup Songül'den saklamak zorunda kaldı. Kıvanç’ın hem doktoru hem de arkadaşı Sinan’ın hastaneye yaptığı beklenmedik ziyaretle Derya, Kıvanç’ın hastalığını öğrendi.

23-03/24/gelsin-hayat-bildigi-gibi-6.jpg

Diğer yanda Asuman ise Derya’nın arkasından Mert’i ablasına karşı doldurmaktan geri durmadı. Gizem, Mert’in üzerine gelmesiyle Araz ve Aylin’i gördüğünü söyledi. Mert büyük bir şok yaşadı. Araz Sevda’dan, Aylin ise Can’dan hesap sorarken ikisinin de suçunun olmadığından habersizdiler. Songül elde ettiği istihbaratla Servet ve onun yeni adamı Yörük'ün peşine düşerken başsavcının yardımıyla Sadi, Servet’in güvenini kazandı. Songül’ün yapmak istediği operasyon ise gerilimin artmasına sebep oldu. Songül, Servet ve Yörük’ü yakalamak için harekete geçerken final sahnesi akıllara “Sadi yakalanacak mı?” sorusunu getirdi.

23-03/24/gelsin-hayat-bildigi-gibi-1.JPG

GELECEK HAFTA NELER OLACAK?

Bölümün hemen ardından yayınlanan tanıtımda Sadi’nin aksiyon dolu tehlikeli hamleleri heyecanı giderek yükseltirken Songül, Servet ve Yörük’ü yakalamak için adım adım ilerlemeye devam ediyor. Kıvanç, Derya’ya evlenme teklif ederken Mert’in tepkisi sert oluyor. Derya ile Kıvanç’ın nikah gününde Asuman’ın Kıvanç’la konuşması ise izleyicileri şoke ediyor. Mert’le ilgili konuşmaya başlayan Asuman’ın, Derya’nın en büyük sırrını söyleyip söylemeyeceği merak konusu oluyor. Kıvanç’ın nikah masasındaki şaşkın hali ise akıllara “Mert’in Derya’nın oğlu olduğunu öğrendi mi?” sorusunu getiriyor.

23-03/24/gelsin-hayat-bildigi-gibi-2.JPG

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin