Gelsin Hayat Bildiği Gibi 38. Bölümde baba ve oğul sonunda kavuşuyor!

Show TV'nin başrollerinde Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi 38. bölümden ön izleme yayınlandı. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 37. bölümünde neler yaşandı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 38. bölümünde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin konusu ne? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 38. bölümünde Songül ve Sadi arasında neler olacak?

Volkan Usta
02 Mayıs 2023 - 20:47
Yeni Bölüm

Show TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibinin yeni bölümünde Sadi ve Mert’in merakla beklenen yüzleşmesi gerçekleşiyor. Heyecanla beklenen bölümden yayınlanan ön izleme sahnesinde; Mert’i her şeyin başladığı Karabayır Lisesi’nde bulan Sadi, oğluna gözyaşları içinde sıkı sıkı sarılıyor. Baba-oğulun bu duygu yüklü anları seyircileri derinden etkileyecek.

 23-05/02/gelsin-hayat-bildigi-gibi-1.JPG

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN 37. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sadi öğrendiği gerçekle yüzleşmeye çalışırken Songül ise bu süreçte Payaslı’ya destek oldu. Sadi’nin oğluyla geçiremediği yıllarını ve oğlunun hastalığını düşünen Songül, kendini hiç istemediği bir kararın eşiğinde buldu. Can, doktordan babasının düşmeye bağlı kalıcı bir hasarı olduğunu öğrendi. Babasının durumunu kabullenmeye çalışırken hastaneden gelen fatura aileyi iyice çaresiz bıraktı. Olayı öğrenen Sadi, inşaata gidip olayın sorumlularına sert bir şekilde dersini verdi. Araz beklemediği bir zamanda karşısında gördüğü annesiyle konuşmaya karar verdi. Annesiyle yaşadığı yüzleşmede Arzu, ailesini neden bırakıp gittiğini açıklarken, Araz ise annesini bulunduğu yerden çıkarmak için kolları sıvadı. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktı. Mert’in rahatsızlığı Derya’yı günden güne üzerken, Asuman ise kötülüklerinde sınır tanımamaya başladı. Songül’le Derya’yı birbirine düşürmeye çalışan Asuman’ın her hamlesi boşa çıksa da gün sonunda en büyük zaferini kazandı. Gizem’le konuşan Asuman, konuyu Mert’in babasına getirdi. Bu sırada konuşmaya kulak misafiri olan Mert, babasının kim olduğunu sormaya başladı. Asuman ise imalarıyla Sadi Payaslı’yı işaret etti. Mert sonunda babasının Sadi olduğunu öğrenerek şoke oldu. Songül yaşananlardan sonra büyük bir karar aldı ve bebeğini aldırmak istedi ancak Melike’den haber alan Sadi hemen kliniğin yolunu tuttu. Bebeğine kıyamayan Songül, elindeki patikleri Sadi’ye gösterdi. Baba olacağını öğrenen Sadi gözyaşlarını tutamazken ikilinin bu mutluluğu paylaştığı anlar izleyicilerin de beğenisini kazandı. İçeriden çıkamayacağını anlayan Servet ise Sadi ve Songül için son bir plan hazırladı ve yarım kalan hesaplaşmasını tamamlamak için Sadi Payaslı’nın da içeri atılmasını istedi. “Servet’in planı işleyecek mi?” sorusunun yanıtı şimdiden merak konusu oldu.  

23-05/02/gelsin-hayat-bildigi-gibi-3.JPG

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin