Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de Sadi ve Songül'e bebek sürprizi!

Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 16. Bölümünde neler olacak? Sadi ve Songül'ü bekleyen sürpriz ne?

Volkan Usta
01 Kasım 2022 - 09:18
Yeni Bölüm

Show TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibinin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Sadi ile Songül’ün arasında duygu dolu anların yaşandığı tanıtımda Kıvanç ve Sadi karşı karşıya geliyor. Araçlarında minik bir bebek bulan Sadi ve Songül büyük bir şaşkınlık yaşarken, bu sürpriz yeni bölüme olan merakı giderek artırıyor.   

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN 15. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Songül son anda otomobilden atlayarak kendini kurtardı. Serdar, Songül’ün kurtulduğunun haberini Servet’e verdi. Songül kafasındaki şüpheleri Serdar’la paylaşınca Serdar, Songül’ün aklındakileri öğrenmiş oldu. Yılan ekibinin toplantısına Songül’le birlikte Sadi de gitti. Sadi'nin söylediklerinden rahatsız olan Semih Başkomiser bu sefer hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Semih’in tepkilerine bir son vermek için Başsavcı, Sadi ile Semih'i buluşturarak Semih’e Yılan ekibindeki gerçek rolünü söyledi. Yaver, Sadi’den aldığı emirle Kıvanç hakkında araştırma yapmak için harekete geçti.

22-11/01/gelsin-hayat-bildigi-gibi-2-1667283577.JPG

Gelen bilgilerle Sadi, Derya’yı Kıvanç’tan uzak durması için uyardı ancak Derya’nın bu sefer Sadi’ye inanmak gibi bir niyeti yoktu. Karabayır Lisesi’ne gelen davetsiz misafir geçmişin hesabını sormak için elinde silahla 12-B sınıfını bastı. Kardeşinin komada olmasından dolayı Aylin'i suçlayan ve onu vurmak isteyen adamın karşısına dikilen Araz kurşunun hedefi oldu. Serdar, yeni kurduğu planla Najat Kırdar’ın adresine arama emri talep etti. Najat’ın odasında arama yapan Songül, çıkan yangınla ne olduğunu anlamaya çalışırken hemen Sadi’ye haber verdi. Hastanede olan Sadi, Songül’ün yanına koştu. Songül alevlerin ortasında kaldı.   

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin