Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de sürpriz ayrılık!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden şoke eden ayrılık... Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden kim ayrıldı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden neden ayrıldı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin konusu ne? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin konusu ne?

Pınar Alçiçek
15 Aralık 2022 - 11:04
Yeni Bölüm

Sevilen dizilerin arasında yer edinen "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisi, geçen yaz başlamış ve birçok takipçi elde etmişti. 

Show Tv'nin BKM imzalı dizisi yayın hayatına devam ederken sevilen karakter Oğuz (Burak Demir) ile yollarını ayırmaya karar verdi. 

22-12/15/2022-12-15-39.jpg

Oyuncu kadrosunda; Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Tolga Güleç, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı gibi ünlü isimlerin yer aldığı projede Burak Demir 24. bölümde veda edecek.

İLGİLİ İÇERİK

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin konusu ne? 

Derya, yıllar önce zorunlu hizmetini bir askeri hastanede yaparken tanıştığı Sadi Payaslı ile büyük aşk yaşarken, Payaslı'nın bir veda mektubu bırakarak sırra kadem basmasıyla büyük hayal kırıklığı yaşamış bir kadın. Sadi Payaslı ile yeniden yollarının kesişmesi ise yıllardır gizlenen sırların ortaya dökülmesine neden olacak! Sadi Payaslı ise asla unutamadığı sevgilisi Derya'yla karşılaşınca hayatı iyice kördüğüme dönecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin