resim yok
25 Ağustos 2010 - 00:00

Deniz Gönenç Sümer (26) bir virüsün yol açtığı rahatsızlık nedeni ile yaşamını yitirdi. Genç oyuncuya, yaşasaydı sağlığına kavuşması için bu hafta ağabeyinden alınan ilik nakledilecekti. Deniz Gönenç Sümer, üç ay önce yüksek ateş şikayeti ile H.Ü. Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorlar Sümer'e bir virüsün (Epstein-Barr) yol açtığı Sekonder Hemafagositoz tanısını koydu. Milyonda bir görülen bu rahatsızlık Deniz Gönenç Sümer'in kan değerlerini düşürüyor, vücut direncini azaltıyordu. Bu virüsü yenebilmek için yedi haftadır kemoterapi tedavisi gören Deniz Gönenç Sümer'in tek kurtuluşuysa ilik nakliydi. Uygun ilik abisi Çağdaş'ta çıktı. Ancak ameliyat olması için kan değerlerinin normal seviyeye dönmesi gerekiyordu, olmadı. Yirmi altı yaşındaki Deniz Gönenç Sümer bu yaşam mücadelesini kaybetti. Deniz Gönenç Sümer'in cenazesi dün Kocatepe Camii'nde kılınan öğle namazını müteakip cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Deniz Gönenç Sümer; Cennetin Çocukları'nda rol aldı. Dizinin yanısıra bir de Teoman'ın Çoban Yıldızı şarkısının klibinde oynadı. Klipte ölmekten korkan ancak vurularak yaşamını yitiren genç bir askeri canlandırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin