resim yok
05 Aralık 2011 - 00:00

 

Yeni dizinin başrolünde ünlü isimler var.
Başrollerinde Azra Akın, Haluk Piyes, Bedük ve Murat Serezli'nin oynadığı yeni gençlik dizisi MUCK, çok yakında Show TV'de başlayacak.
 
Yönetmen 25 yaşında
 
Dizide; Azra Akın öğretmeni; Haluk Piyes drama hocasını; Bedük ise aykırı sinema öğretmenini canlandıracak. Murat Serezli'nin dekan olarak rol alacağı MUCK'da dış ses de DJ Bay J olacak. Dizinin geçtiğimiz günlerde yapılan basın toplantısında Azra Akın, canlandırdığı 'Elif' karakteri için şöyle konuştu: "Çok severek oynayacağım bir karakter olacak. Bu dizide öğrencileri, onların yaşadıkları zorlukları ve bu zorlukları nasıl aştıklarını göreceğiz. Ben de yol gösterici olacağım." Yönetmenliğini 25 yaşındaki Can Sarcan'ın yaptığı dizinin stil danışmanlığını ise Bahar Kongel üstleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin