resim yok
02 Temmuz 2011 - 00:00

Dizinin takipçileri Geniş Aile'yi eskisi gibi izlemiyor. Peki neden?

 

Geniş Aile dizisinin müdavimlerinden olan izleyici Hakan Aydemir'in sözleri dizinin seyircinin gözünde final yaptığını gösteriyor:

 
"Biz ailece bu dizinin müdavimlerindendik. Özellikle ilköğretim öğrencisi iki kızım hiç kaçırmazlardı. Hatta misafir ziyaretlerimizi bu diziye göre ayarlardık. Arkadaşlarımızla dizinin ertesi günü dizideki replikleri, komik anları konuşur, yorumunu yapardık. Fakat altı-yedi bölümdür bir şeyler oldu, eskisi gibi dizinin yeni bölümünü izlemek için ekran karşısına geçme çabamız kalmadı. Acaba bizde mi durum böyle diye düşünürken arkadaşlara soruyorum, 'Dizi dün müydü? Haberim yok, izlemedim' diye cevaplar alıyorum. En son dizinin son bölümünde küçük kızıma 'Kızım, Geniş Aile'nin son bölümü, izlemeyecek misin?' diye sordum. Kızım ne dese beğenirsiniz? 'Baba ben artık sevmiyorum o diziyi, çizgi film izleyeceğim...' Anladım ki sorun yalnız bende değil. Bunun birçok sebebi de var ama bunları bulmak yapımcıların ve senaristlerin işi... Ben yalnızca şunu söyleyebilirim: Geniş Aile 'sezon finali' yaptı ancak bana göre izleyicilerin gönlünde 'FİNAL' bölümü ile sona erdi."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin