Geniş Aile dizisi yeniden sinemaya uyarlanıyor! Kimler oynayacak?

Kanal D ekranlarının eski dizisi Geniş Aile, film olarak sinemada karşımıza çıkacak..

Merve Mutlu
19 Haziran 2019 - 15:28
Magazin

Kanal D ekranlarında 2009 ve 2011 yılları arasında yayınlanan ve başrollerini Ufuk Özkan ile Fırat Tanış'ın üstlendiği Geniş Aile dizisi, final yaparak ekranlara veda etmiş ve sevenlerini üzmüştü. 

19-06/19/genis-ail-e.jpg

İzleyenlerin hafızalarından hâlâ çıkmayan eğlenceli aile dizisi Geniş Aile,2 sezon boyunca reytinglerde büyük başarı elde etmiş ve 2015 yılında Geniş Aile Yapıştır adlı sinema filmi ile geri dönmüştü. Filmin de büyük ilgi görmesi üzerine 2016'da Geniş Aile 2 Her Türlü filmi sinemaseverlerle buluştu.

Yoğun istek ve ilgi üzerine, Geniş Aile dizisinin 3. sinema filmi çekilmesi kararı alındı. Geniş Aile Komşu Kızı adlı devam filmi de izleyici ile buluşmak için adeta gün sayıyor.

19-06/19/genis.png

Son olarak Çarpışma dizisinde rol alan Rojda Demirer, çekimleri devam eden Geniş Aile Komşu Kızı adlı filmin setinden bir fotoğraf paylaşarak müjdeyi verdi.

Çok sorulmuş burdan toplu cevap olsun #genişailekomşukızı Ağustos’ta sinema filmi olarak geliyor. biz gülmekten çekemiyoruz siz de bayramda eğlenmeye hazır mısınız #set #süperüçlü

Ağustos ayında, kurban bayramına yetişecek olan filmin çekimleri devam ediyor. 

19-06/19/super-uclu.png

Geniş Aile Komşu Kızı filminde kimler oynayacak?

Filmin kadrosunda: Ufuk Özkan, Rojda Demirer, Emre Altuğ ve Bülent Çolak gibi isimlerin yer alacağı kesinken, diğer oyuncuların kimler olacağı henüz açıklanmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin