Popüler dizi This Is Us'ın 4. sezonunda Jennifer Morrison sürprizi!

NBC'nin popüler dizisi This Is Us'ın 4. sezon oyuncu kadrosuna önemli bir takviye geldi. Jennifer Morrison yeni sezonda hangi rolle karşımıza çıkacak?

NBC kanalının ekran macerasına başladığı günden bu yana büyük sükse yaratan dizisi "This Is Us"ın 4. sezon hazırlıkları sürüyor.

JENNIFER MORRISON "THIS IS US" YENİ SEZONDA!

Yakın geçmişte Once Upon a Time'da karşımıza çıkan aktris Jennifer Morrison yeni sezonda tekrar eden önemli bir rolle hikayeye dahil olacak.

19-06/19/morrison-this-is-us.jpg

NBC ve yapım şirketinden Morrison'ın rolünün detaylarıyla ilgili henüz bir bilgi verilmiş değil. (Kevin'in gelecekteki çocuğunun gizemli annesi, Beth'in dans okulundaki bir dans öğretmeni ya da Rebecca'nın doktoru olabilir mi?)

2011-18 yılları arasında yedi sezon boyunca ABC'nin Once Upon a Time dizisinde Emma Swan karakteriyle izlediğimiz 40 yaşındaki Morrison, House M.D. dizisindeki Dr. Allison Cameron rolüyle de biliniyor.

19-06/19/this-is-us-4-sezon.jpg

ÜÇ SEZONLUK ONAY ALAN DİZİNİN REYTİNGLERİ

İzlenme oranlarıyla kanalının yüzünü güldürmeyi bilen This Is Us için geçtiğimiz aylarda üç sezonluk onay birden çıkmıştı. Yani This Is Us'ın en az 6 sezon ekranlarda olacağı kesinleşmiş durumda.

Dizi, son sezonuyla kendi zaman dilimindeki yayını ve bir haftalık süre içindeki izlenme oranlarının eklenmesiyle 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 3.79 reyting oranı ve 13.8 milyon izleyici ortalamasını tutturmuştu.

THIS IS US 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

This Is Us'ın 4. sezonu 24 Eylül Salı akşamı başlayacak.

"This Is Us" (NBC) 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin