Geniuses dizisinin kadın başrolü belli oldu!

Fox'un yeni dizi projesi Geniuses'ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları başladı.

Fox'un tek sezon sonunda iptal ettiği havayolu komedisi LA to Vegas'ın yaratıcı/yürütücü yapımcısı Lon Zimmet'in Fox kanalı için hazırladığı yeni komedi dizisi "Geniuses"in ilk oyuncusu belli oldu.

Mavi yakalı bir çift ve çocuklarına odaklanan hikayeye sahip komedi dizisinin kadın başrolüne Maggie Lawson (Psych, Lethal Weapon) getirildi.

19-03/05/maggie-lawson-dizileri.jpg

Çoklu kamera tekniğiyle çekilecek olan, geçtiğimiz haftalarda kanaldan pilot bölüm yani deneme bölümü siparişini alan dizinin konusu kısaca şöyle:

"GENIUSES" HİKAYESİ

Geniuses'ın hikayesi; New Jersey'in güney bölgesinde yaşayan mavi yakalı Cay (Lawson) ve Mike çiftinin, üç tanesi dahi olarak onaylanmış dört çocuğunu büyütmeye çalışması ekseninde şekillenen olaylara odaklanıyor.

Lawson'ın ailenin annesi konumundaki Cay karakteri belirgin bir şekilde ailenin reisi, sözü geçeni konumundadır. Bir Jersey kızının tüm özelliklerini taşıyan Cay gerektiğinde sert ve lafını esirgemekten çekinmeyen bir kimliğe bürünebilmektedir.

19-03/05/lawson.jpg

Cay, Atlantic City'de bir kumarhanede masalardan sorumlu görevli olarak çalışmaktadır.

Geniuses'ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin