Getting Curious with Jonathan Van Ness 1. sezon Netflix'te! Konusu, fragmanı

Queer Eye'ın uzmanı Jonathan, "Getting Curious with Jonathan Van Ness" isimli yeni bir reality dizisi ile karşınızda! Tüm detayları burada...

"Yeni bir maceraya çıkıyorum, yeni şeyler öğreneceğim. Zihnimi açacak, yeni perspektifler göreceğim. Öğrenecek çok şeyim var. Keşfedip öğrenecek dev bir evren bu..."

Emmy ödüllü Queer Eye'ın uzmanı Jonathan, "Getting Curious with Jonathan Van Ness" isimli yeni bir reality dizisi ile karşınızda!

Getting Curious with Jonathan Van Ness'in 1. sezonu 28 Ocak 2022 Cuma tarihinden itibaren dijital yayın platformu Netflix'ten izlenebiliyor.

Yapımın ilk sezonu toplam 6 bölümden oluşuyor.

"GETTING CURIOUS WITH JONATHAN VAN NESS" KONUSU

Jonathan'ın; Michelle Buteau, Rachel Dratch ve Michelle Kwan gibi konuklarla şakalaştığı Getting Curious with Jonathan Van Ness'in konusuna bakacak olursak;

Uzmanlarla ve özel konuklarla dolu bu yapımda merak duygusunun peşinden giden Jonathan Van Ness atıştırmalıklar, peruklar ve daha pek çok konuda harika şeyler öğreniyor.

Yapım, Olimpiyat artistik patinaj efsanesi Michelle Kwan'dan Saturday Night Live oyuncu kadrosu Rachel Dratch'a kadar ünlü konukların bir listesini de vadediyor.

22-01/30/getting-curious-with-jonathan-van-ness-izle.jpeg

"GETTING CURIOUS WITH JONATHAN VAN NESS" BÖLÜMLERİ

Peki, Jonathan sezon boyunca hangi soruların cevabını arıyor, hangi konularda yeni bilgiler ediniyor? İşte sezonun bölüm rehberi:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Böcekler Harika mıdır, Yoksa İğrenç mi?" (27 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Saç Neden Bu Kadar Önemlidir?" (25 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Cinsiyet Kalıplarına Veda Zamanı Gelmedi mi?" (26 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Atıştırmalıkları Niye Bu Kadar Çok Seviyorum?" (26 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Artistik Buz Patenini Neden Benim Kadar Çok Sevmiyorsunuz?" (26 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Gökdelenler Gerçekten Müthiş midir?" (27 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; böcek korkusuyla yüzleşen Jonathan bilim insanlarıyla görüşüyor. Bir kırkayak üzerine pislese de böceklerin güzelliğini, faydalarını ve lezzetini takdir etmeyi öğreniyor.

22-01/30/getting-curious-with-jonathan-van-ness-konusu.jpeg

Getting Curious with Jonathan Van Ness'in tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

"Getting Curious with Jonathan Van Ness" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin