Ghost Wars 1. sezon ne zaman başlıyor? Dizinin konusu ne?

Ghost Wars 1. sezon ne zaman başlıyor? Dizinin konusu ne? Syfy'ın yaklaşmakta olan sonbahar sezonunda Happy! ve Superstition gibi bizlerle tanıştıracağı bir başka yeni dizisi "Ghost Wars".

Volkan Küçükel
27 Ağustos 2017 - 01:42
Gündem

Syfy'ın yaklaşmakta olan sonbahar sezonunda Happy! ve Superstition gibi bizlerle tanıştıracağı bir başka yeni dizisi "Ghost Wars".

GHOST WARS NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Hikayesi paranormal güçler tarafından istila edilen bir Alaska kasabasında geçen dizinin 13 bölümden oluşacak ilk sezonu 05 Ekim Perşembe akşamı Syfy ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

"GHOST WARS" KONUSU

Simon Barry'nin (Continuum, Van Helsing) yaratıcısı olduğu dizinin hikayesinde; toplumdan soyutlanmış Roman Mercer'in (Avan Jogia; Tut, Victorious) kasabadaki herkesi tehdit eden güçleri ortadan kaldırabilmesi için öncelikle kasaba halkının ön yargılarının ve kendi kişisel iblislerinin üstesinden gelmesi gerekmektedir.

17-08/27/ghost-wars-simon-barry-syfy.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Vincent D'Onofrio (The Judge, Daredevil), Kim Coates (Sons of Anarchy), Kandyse McClure (Battlestar Galactica, Hemlock Grove), Kristin Lehman (Motive) ve Meatloaf (Fight Club) ise oyuncu kadrosunda bulunan diğer isimler.

Nomadic Pictures yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Chad Oakes ve Mike Frislev (Fargo, Van Helsing, Hell On Wheels), Simon Barry (Continuum), Dennis Heaton (Motive) ve David Von Ancken (Code Black) yer alıyor.

17-08/27/ghost-wars-kadro.jpg

Barry, yeni projesiyle ilgili şu ifadeleri kullanıyor: "Ghost Wars sadece klasik psikolojik korkuya bir saygı niteliğinde değil, aynı zamanda insan politikaları; bireysel bakış açıları ve önyargılarımıza dayanarak inançlarımızı ve hayatlarımızı nasıl şekillendirdiğimizle ilgili hikayeler anlatmak için de bir fırsat."

Ghost Wars, yayınının başlamasının ardından Netflix platformuna da gelecek.

"Ghost Wars" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin