Gibi 4. sezon 1. bölümüyle Exxen'de yayında! 2. bölümde neler olacak?

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öcalan'ın yer aldığı fenomen dizi Gibi’nin 4. sezonu an itibarıyla Exxen'de yayınlandı. Peki Gibi 4. sezonda neler olacak? Gibi 4. sezon ne zaman? Gibi 4. sezon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? Gibi 3. sezonda neler yaşandı? Gibi'nin konusu ne? Gibi'nin 5. sezonu ne zaman gelecek? Gibi'nin 6. sezonu ne zaman çekilecek?

Volkan Usta
31 Mart 2023 - 09:55
Kültür Sanat

EXXEN’nin sevilen dizisi “Gibi” nin 4. sezon 1. bölümü platformda yayınlandı. İşte detaylar!

23-03/20/gibi-4sezon-afis.jpg

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan, yapımcılığını Özcanlar Yapım Sarayı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Barış Yöş, senaristliğini Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin yaptığı başrollerini ise Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç, Ahmet Kürşat Öcalan’ın paylaştığı “Gibi” 4. sezonu ile 31 Mart Cuma Exxen’de (bugün) başlıyor.  

GİBİ 1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yılmaz ve Ersoy’un, pohpoh nehrinin girdabında boğulan İlkkan’a can simidi yağdırışını gönül rahatlığıyla çocuklarınıza izletebilirsiniz.

“Gibi” 4. sezonu ile şimdi EXXEN’de yayında...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin