Gilmore Girls: A Year in the Life’ın final bölümü bütçe sıkıntıları yaşadı

Dikkat; aşağıdaki yazı Gilmore Girls A Year in the Life’ın Fall bölümüyle alakalı spoilerlar içermektedir. Görünen o ki çokça beklenen Lorelai ve Luke’un düğünü Gilmore Girls A Year in the Life beklenilen etkiyi yaptı. Ancak dizinin yaratıcıları Daniel Palladino ve Amy Sherman daha yüksek bütçeli bir planları olduğunu ama bunu hayata geçiremedikleri için B planını devreye soktuklarını bildirdi.

Berfu Özlen
06 Aralık 2016 - 12:47
Yeni Bölüm

“Düğün aslında daha şaşaalı olacaktı” Sherman ve Palladino belirtti. “Bir anda bütçemiz kesiliverdi. Figüranlar ve kostümler bir prodüksiyon kabusuna dönüştü. Bu yüzden düğünü eskisi kadar olmasa da büyük ve şaşaalı yapmanın ekonomik yollarını araştırdık.”

Sherman ve Palladino ekledi: “Enteresan bir şekilde daha samimi bir düğün fikri daha çok beğenildi. Durmadan bütçe ve parasal konularda söylenebilir ve sıkıntı çekebilirsiniz ama bazen normalde yapmayacağınız düşük profilli işler dramatik olarak daha güzel olabiliyor. Oturup ve bizim için ne daha önemli onu düşündük. Luke, Lorelai ve Rory. Bu anı daha özel ve duygusal hale getirdi. Bir düğün yapmamız gerektiğini biliyorduk, düğün fikri asla aklımızdan çıkmadı. Seyircilerimiz uzun zamandır bu anı bekliyordu”.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin