Gina Rodriguez, ünlü animasyon karakter Carmen Sandiego'yu seslendirecek

Jane the Virgin'in yıldızı Gina Rodriguez, Netflix'in yeni animasyon dizisi Carmen Sandiego'da ana karakter Carmen'i seslendirecek.

Berfu Özlen
17 Nisan 2017 - 15:04
Gündem

The Tracking Board'un haberine göre, Netflix yeni bir animasyon dizisine ev sahipliği yapacak. Carmen Sandiego isimli bir dedektifi konu alacak olan dizi aynı zamanda eğitsel amaçlara da hizmet edecek.

Eğitsel bir yapım

Karakter 90'lı yıllarda yaratıldı ve o zamandan bu zaman kitaplar ve çeşitli programlarda yer aldı. Where in the World is Carmen Sandiego? isimli çocuk programı ile çok sevilen karakter, çocuklara matematik, coğrafya ve tarih öğretmeyi amaçlıyordu.

Rodriguez iki yapımı birden yürütecek!

Carmen Sandiego'nun yaratıcısı David Siefkin, karakteri Brezilyalı bir aktrist olan Carmen Miranda'dan esinlendi. Jane the Virgin'in yıldızı Gina Rodriguez ise, modern adaptasyonda Carmen Sandiego karakterine sesi ile hayat verecek.

Söylentilere göre, ilk sezonu 20 bölüm olacak olan dizi eğitsel amaçlar gütmeye devam edecek. Rodriguez, seslendirme ile Jane the Virgin'i bir arada götürebilecek.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin