Girls 6. sezon fragmanı yayınlandı

HBO'nun sevilen dizilerinden Girls'ün altıncı ve final sezonu fragmanı yayınlandı.

Volkan Küçükel
27 Kasım 2016 - 12:18
Yeni Bölüm

HBO'nun sevilen dizilerinden Girls'ün altıncı ve final sezonunun fragmanı yayınlandı.

FRAGMANDA DİKKAT ÇEKENLER

Fragmana bakılırsa dizi, veda sezonunda başlıca erkek karakterlerinden birini merkeze alacak gibi görünüyor.

12 Şubat Pazar akşamı başlayacak yeni sezonun 40 saniyelik ilk fragmanının önemli bir bölümü Andrew Rannells'ın Elijah karakterine ayrılmış. Ayrıca altıncı sezonun dikkat çeken konuk ismi Matthew Rhys'in (The Americans) herhangi bir görüntüsünü göremiyoruz.

FİNAL SEZONU HİKAYESİ

Final sezonunda Hannah Horvath (Lena Dunham) ve diğer kızların her şeyi yoluna sokmak için ellerine son bir şans geçmesini ve bu yolda doğruyu bulma çabalarını izleyeceğiz.

16-11/27/15-1-1480238253.jpg

Lena Dunham, Allison Williams, Zosia Mamet, Jemima Kirke, Peter Scolari, Adam Driver, Alex Karpovsky ve Andrew Rannells gbi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Girls, Lena Dunham'ın kendi hayatından esinlenerek yarattığı ve yapımcılığını üstlendiği bir yapım.

6. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ekran macerasına geldiği günden bu yana birçok ödül organizasyonundan ödüllerle dönen Girls'ün 10 bölümden oluşacak final sezonu 12 Şubat'ta HBO ekranlarında başlayacak.

'Girls' 6. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin