Gizem Güneş 4N1K kadrosuna katıldı!

Kanatsız Kuşlar dizisinin Cemre karakterine hayat veren Gizem Güneş yeni dizi 4N1K'da rol alacak! 23 yaşındaki oyuncu hakkında merak edilenler... 4N1K Bade karakterini canlandıran oyuncu hakkında...


06 Temmuz 2018 - 14:46
Gündem

Büşra Yılmaz'ın kitabından uyarlanarak gençlerin büyük bir beğenisini toplayan 4N1K dizisinin ekibine Kanatsız Kuşlar Cemre karakterine hayat veren Gizem Güneş dahil oldu! 4N1K Bade karakteri hakkında...

4N1K Bade karakterini canlandıracak!

Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan Fox Tv'nin merakla beklenen yaz dizisi büyük bir ilgi görecek gibi görünüyor. Özellikle kitabı okuyan gençlerin yakın markajında olan diziye Kanatsız Kuşlar'dan tanıdığımız Gizem Güneş de katıldı. Merakla beklenen dizide Bade karakterine hayat verecek olan oyuncu, eski projesi bittikten sonra soluğu 4N1K'da aldı!

 

Gizem Güneş kimdir? 

1995 senesinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Oyuncu olmayı çok küçük yaşlardan beri isteyen Güneş, İTÜ Konservatuvar kurslarında modern dans, klasik bale ve müzikal oyunculuğu alanlarında eğitimler de almıştır.

Marmara Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği öğrencisi olan Gizem Güneş, günümüze dek çeşitli tiyatro ve reklam filmlerinde rol almıştır. Ekran karşısına geçtiği ilk reklam filminde henüz 5 yaşındadır.  Oyuncunun rol aldığı ilk dizi projesi ise başrollerinde Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in yer aldığı yayınlandığı dönemde büyük bir beğeni toplayan Binbir Gece'dir..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin