Gizli aşk ortaya çıktı! İşte Serenay Sarıkaya'nın gerçek aşkı!

Serenay Sarıkaya'nın gerçek aşkı ortaya çıktı!

resim yok
05 Eylül 2013 - 09:58
Magazin

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın gerçek aşkı ortaya çıktı.

 

İşte detaylar:

 

ULUSOY İLE BİRLİKTE ANILIYORDU

Adı Çağatay Ulusoy ile anılan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın bir süredir, kendisi gibi oyuncu olan Pamir Pekin ile birlikte olduğu öğrenildi.

 

LALE DEVRİ'NDE TANIŞMIŞLAR

Geçmişte rol aldıkları 'Lale Devri' dizisinin setinde tanışan ikilinin, çok mutlu olduğu söyleniyor.

 

PEKİN KİMDİR?

Pamir Pekin, 31 Mayıs 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümü'nden mezun olan Pekin'in ilk dizisi Nevzat Komiser'dir.

Pamir Pekin üniversiteden sonra ahşap yelkenliler yapmaya başlamış. Son olarak Tozlu Yollar dizisinde Ferruh karakterini canlandırdı.

Pekin'in rol aldığı diziler şöyle

Nevzat Komiser
Parmaklıklar Ardında
Kavak Yelleri
Havalimanı
Vurgun
Keskin Bıçak
Lale Devri
Tozlu Yollar

 

SARIKAYA'NIN KARİYERİ

2010Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması (Miss Turkey 2010) ikincisi unvanlı tescilli güzel ve profesyonel model. Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nden mezun olmuştur. Plato Film'de oyunculuk eğitimi almıştır. Ayrıca Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'nda da, Türkiye'yi temsil etmiştir ve yarışmada dördüncü olmuştur ve Jüri Özel Ödülü'nü almıştır.

2008 yılında henüz 16 yaşındayken Plajda adlı sinema filminde tesadüf eseri rol almıştır. Daha sonra aynı yıl Peri Masalı ve Limon Ağacı dizilerinde başrol oynamıştır. Ama iki dizisi de yayından kaldırılmıştır.

İlk çıkışını Adanalı dizisiyle yaşamıştır. Daha sonra Miss Turkey de 2. olmasıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Esas büyük çıkışını Lale Devri dizisinde Yeşim karakteriyle gerçekleştirmiştir.[reklam]

SARIKAYA'NIN DİZİSİ İÇİN GERİ SAYIM

Ay Yapım'ın yeni sezonda Star TV’de başlayacak dizisi “Medcezir”in çekimleri devam ediyor. Senaryosunu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç’in yazdığı, “O gün, sakin hayatımıza bir bomba düştü. Ve o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı” sloganıyla sunulan dizi, hem konu hem de kadrosuyla dikkat çekiyor.

MedCezir dizisi ilk bölümünün 6 Eylül Cuma günü yayınlanacağı açıklanmıştı ama daha sonra yapılan açıklamada yayın tarihi olarak 13 Eylül Cuma bildirildi.

Dizinin, ''En büyük fırtınalar sakin denizlerde kopar'' anonsuyla dikkat çeken tanıtımında karakterler ve hikaye hakkında çarpıcı ipuçları var. Ulusoy’un canlandırdığı Yaman’ın hayatlarına girişiyle Serez Ailesi’nin sakin ve huzurlu yaşamı geri dönülmez bir şekilde değişecektir.

 

 

'MEDCEZİR' UZUN FRAGMAN YAYINDA! GÖRÜNTÜLER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin