resim yok
10 Nisan 2010 - 00:00

İlişkileri önceki sene Gece Sesleri'nin setinde başlayan Vildan Atasever ile İsmail Hacıoğlu, Ekim ayında yine aile arasında nişan yüzüğü takmıştı. Çift evleneceklerini en yakın arkadaşlarından bile gizledi. Atasever, evlenmek için Samanyolu'nun setinden 3 gün izin aldı. Evlendiklerinin duyulmaması için gösterişli bir düğün yerine aile arasında sade bir nikâh töreni yapmayı tercih ettiklerini belirten İsmail Hacıoğlu, ?Evet. İki buçuk saat önce evlendik. Çok mutluyuz. Ancak bunun duyulmasını istemedik. Bizim evliliğimizi kimsenin merak ettiğini düşünmüyoruz. O yüzden de düğün yapmadık. Aile arasında evlendik. Şu an da ailemizin yanındayız? dedi. Çiftin evlendiğini gazetecilerden duyan oyuncu arkadaşları ise ?Zaten bir süredir evlenmeyi planlıyorlardı ama bize haber vermediler? yorumunu yaptı. Atasever, daha önce 20 yaşında ilk evliliğini gazeteci Taylan Kılınç ile yaptı. Altı yıl evli kalan genç yıldız 2007 yılında boşandı. İsmail Hacıoğlu ise ilk kez nikâh masasına oturdu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin