Glee'nin yıldızı Lea Michele yeni dizisini buldu!

Glee dizisinde Rachel Berry karakteriyle sevdiğimiz Lea Michele yeni bir diziyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Volkan Küçükel
24 Şubat 2017 - 16:25
Gündem

Glee dizisinde Rachel Berry karakteriyle sevdiğimiz Lea Michele yeni bir diziyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Son olarak Fox'un Scream Queens'inde izlediğimiz aktris ABC'nin yarım saati süreli bölümlerden oluşan yeni sitcom projesinin oyuncu kadrosuna ismini yazdırdı.

Peki aktrisi onay alması halinde nasıl bir dizide, hangi rolde göreceğiz?

YENİ DİZİNİN KONUSU

Henüz ismi netleşmeyen komedi dizisinin hikayesi; Search Party'den tanıdığımız Brandon Michael Hall'un hayat verdiği ve aslında promosyon amaçlı üretilen karışık albümünü tanıtma maksadıyla belediye başkanlığına adaylığını koyup seçimi kazanan idealist bir hip-hop sanatçısı Courtney'in mücadelesi üzerine odaklanıyor.

MICHELE'İN ROLÜNÜN DETAYLARI

Michele'in dizide nasıl bir rolle karşımıza çıkacağı konusunda şimdilik bir detay verilmiş değil. Rol ilk etapta Courtney'in özel kalemi olarak tasarlansa da Michele'in müzikal yeteneği göz önünde bulundurulup rolle ilgili değişim yaşanabileceği belirtiliyor.

17-02/24/lea-michele-dizisi.jpg

MUTFAKTA KİMLER VAR?

Late Night with Jimmy Fallon yapımcısı Jeremy Bronson'ın (Speechless) pilot bölüm senaryosunu kaleme alacağı dizinin yürütücü yapımcılığını ise Bronson; Jamie Tarses, Scott Stuber, James Griffiths ve Daveed Diggs ile birlikte üstleniyor.

SCREAM QUEENS İPTAL Mİ?

Bu arada Michele'in Scream Queens dizisinden ayrılıp bu projeye adını yazdırmış olmasını Scream Queens'in iptal edilme olasılığına bağlamamak gerekiyor. Fox'un korku-komedi türündeki dizisi her sezon için farklı oyuncu kadrosunu görebileceğimiz antoloji formatında hazırlandığı için onay alırsa gelecek sezon Michele'nin kadroda yer almaya devam etme ihtimali zaten az görünüyordu. Kısacası olası bir Scream Queens üçüncü sezonunda Hester Ulrich karakteri olmayacak.

'Lea Michele - Scream Queens':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin