Gökberk Demirci'ye sevenlerinden anlamlı hediye!

Üç Kız Kardeş dizisinde Kartal rolüne hayat veren başarılı oyuncu Gökberk Demirci, doğum gününde sevenlerinden anlamlı bir hediye aldı. LÖSEV'e kendisi adına bağışta bulunan hayranları Demirci'nin doğum günü için çocukları da mutlu etmiş oldu. Gökberk Demirci'nin doğum günü ne zaman? Gökberk Demirci kaç yaşında? Gökberk Demirci kimdir? Gökberk Demirci hangi okuldan mezun? Gökberk Demirci nereli?

ozan
20 Ekim 2023 - 16:00
Magazin

Ekranların sevilen dizilerinden olan "Üç Kız Kardeş"te Kartal karakterine hayat veren Gökberk Demirci'nin 20 Ekim doğum günü. Bu nedenle kendisinin hayranları da Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)'na bağışta bulunarak sanatçının nezdinde çocukların tedavisine katkıda bulunmuş oldu.

"Gökberk Demirci Etkinlik" isimli sosyal medya hesabından bağışın sertifikası da paylaşılırken, şu ifadelere yer verildi: "Sevgili Gökberk Demirci, sana en güzel doğum günü hediyesinin bir çocuğun sağlıklı gülümsemesine katkıda bulunmak olduğunu düşündük. İyi ki doğdun seni çok seviyoruz."

23-10/20/gokberk-demirci.jpg

LÖSEV İLE ÇOCUKLARA DESTEK

1998 yılında, Dr. Üstün Ezer tarafından kurulan LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, kendi ifadeleriyle sadece lösemili çocuklar ve kanser hastalarını değil, tüm Türkiye’yi lösemi, kanser ve korunma yolları konularında bilinçlendiren, köklü çözümler yaratan, toplumsal ve kalıcı hizmetler sürdüren bir vakıf. 2015 yılında “insanlık ölmesin, insanlar da ölmesin” diyerek Avrupa’nın ilk, ülkemizin en donanımlı Lösemili Çocuklar Kenti ve multidispliner hastanesi LÖSANTE’yi kuran vakıfta çocukların bu yüzlerce çalışan, on binlerce hasta ve aile, milyonlarca gönüllü bulunuyor.

GÖKBERK DEMİRCİ KİMDİR?

20 Ekim 1989, İzmit doğumlu olan yakışıklı oyuncu, Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu'nda oyunculuk dersleri aldı. 2012 yılında "Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam" isimli dizide oyunculuk kariyerine başlayan Gökberk Demirci 2016 yılında "Hayatımın Aşkı" ve "Adını Sen Koy", 2018 yılında "Arka Sokaklar", 2019 yılında "Yemin" dizilerinde rol aldı. Demirci, şimdilerde "Üç Kız Kardeş" dizisinde oynuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin