Gökçe Bahadır ekranlara dönüş hazırlığında!

Kayıp Şehir'in güzeli Gökçe Bahadır'dan hayranlarını sevindirecek haber!

resim yok
03 Haziran 2013 - 10:38
Magazin

'Kayıp Şehir'in güzeli Gökçe Bahadır'dan hayranlarını sevindirecek açıklamalar!
 

Nişantaşı'nda görüntülendi!

 

En son Kanal D ekranlarının beklenilen reytingleri alamadığı için ekrana veda eden Kayıp Şehir dizisinde oynayan Gökçe Bahadır, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülendi.

Aspendos Mücevher Mağazası’nda alışveriş yaparken görüntülenen Bahadır çok yakın bir arkadaşına doğum günü hediyesi aldığını belirtti.

 

Soruları cevapsız bırakmadı

Gazetecilerin “Sinema projesi var mı?” sorusuna içtenlikle yanıt veren Gökçe Bahadır;

''Sinema projesi yok ama Ağustos gibi dizi çekimleri başlayacak, tatile gider miyim bilemiyorum ama dediğim gibi önümüzdeki sezon için yeni dizi filmimin çekimleri başlıyor'' dedi.

 

Rol arkadaşları kimler?


TMC Film’in imza atacağı ve Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Yadigar isimli dizide Bahadır'ın birlikte rol alacağı isimler şöyle: Fatih Artman, Uğur Yücel, Binnur Kaya, Caner Cindoruk.

Hikayesi

Gaziantepli bir ailenin İstanbul’daki yaşam mücadelesini ekrana taşıyacak olan dizi, aşçı Caner Cindoruk ile Gökçe Bahadır’ın yaşayacağı aşk etrafında şekillenecek.

Diziyi Selin Tunç kaleme alıyor.
[reklam]
Bahadır'ın kariyeri (09 Kasım 1981, İstanbul)

Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM’de radyo programı sundu.

Okuldan mezun olduktan sonra Best TV’de VJ’lik, ardından Show TV’de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı.

Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk’te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır.

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır Kemal Sunal’ın oğlu oyuncu Ali Sunal ile bir süre evli kalmıştır. Çift 23 Şubat 2012 tarihinde boşanmışlardır.

 

 

GÖKÇE BAHADIR HAKKINDA HİÇ DUYMADIKLARINIZ! DETAYLAR BURADA!


 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin