Gökçe Bahadır, Muhteşem Yüzyıl teklifini neden geri çevirdi?

Gökçe Bahadır, bazı oyuncuların rol alabilmek için aracıları devreye soktuğu Muhteşem Yüzyıl dizisini 'En büyük hayalim' dediği Uğur Yücel için elinin tersiyle itti.

resim yok
15 Ağustos 2013 - 09:52
Magazin

Gökçe Bahadır, bazı oyuncuların rol alabilmek için aracıları devreye soktuğu Muhteşem Yüzyıl dizisini ''En büyük hayalim'' dediği Uğur Yücel için elinin tersiyle itti.

 

MUHTEŞEM YÜZYIL TEKLİFİ


Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, yeni sezonda ‘Muhteşem Yüzyıl’da Nurbanu Sultan'ı oynaması için teklif aldı.

Görüşmelere giden Bahadır’ın ‘harem’e katılacağı dilden dile dolaşırken güzel oyuncu aynı dönemde beklemediği bir teklif daha aldı.

 

HAYALİ DEVREYE GİRİNCE...

 

Bahadır, ''En büyük hayalim'' dediği Uğur Yücel'in 'Yadigar' dizisi için kendisini istediğini öğrenince çok sevindi ve hemen kabul etti.

Gökçe Bahadır’a teklif edilen Nurbanu Sultan rolünü ise genç oyuncu Merve Boluğur kaptı.

 

HEM BAŞROL HEM ZAM

 

Gökçe Bahadır, Muhteşem Yüzyıl’da Nurbanu Sultan rolünü kabul etseydi haftalık 12 bin 500 lira alacaktı.

 

NE KADAR KAZANACAK?

 

Ancak yeni dizisinde hem Uğur Yücel’le başrolü paylaşacak hemde haftada 20 bin lira kazanacak.

Gaziantepli bir ailenin İstanbul’daki yaşam mücadelesini anlatan Yadigar'ın başrollerini Uğur Yücel, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk paylaşıyor.

 

BAHADIR'IN ROLÜ?

 

Yadigar'ı Gökçe Bahadır’ın oynayacağı dizide Bahadır; iki çocuklu, İstanbul’a gelmesiyle hayatı değişen lafını esirgemeyen cin gibi bir kadın rolünde…

Eylül ayında ekrana gelecek dizinin çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak.

[reklam]

BAHADIR'IN KARİYERİ


Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM’de radyo programı sundu.

Okuldan mezun olduktan sonra Best TV’de VJ’lik, ardından Show TV’de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı.

Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk’te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır.

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır Kemal Sunal’ın oğlu oyuncu Ali Sunal ile bir süre evli kalmıştır. Çift 23 Şubat 2012 tarihinde boşanmışlardır.

 

 

CANER CİNDORUK, YENİ DİZİSİ İÇİN NE KURSUNA GİDİYOR?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin