Goliath'ın 2. sezon oyuncu kadrosunda yeni yüzler!

Goliath'ın 2. sezon oyuncu kadrosunda yeni yüzler! Sekiz bölümden oluşan ilk sezonu 13 Ekim 2016 tarihinde Amazon abonelerine sunulan hukuk draması Goliath'ın 2. sezon prodüksiyon süreci devam ediyor.

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2017 - 16:20
Gündem

Sekiz bölümden oluşan ilk sezonu 13 Ekim 2016 tarihinde Amazon abonelerine sunulan hukuk draması "Goliath"ın 2. sezon prodüksiyon süreci devam ediyor.

GOLIATH 2. SEZONUN YENİ OYUNCULARI

Ana de la Reguera (Narcos), Dominic Fumusa (Nurse Jackie), Morris Chestnut (The Best Man), James Wolk (Zoo) gibi isimlerin ardından Mark Duplass (Togetherness, Room 104) da yeni sezonun yeni yüzleri arasına adını yazdırdı.

DUPLASS'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Duplass dizide şehre farklı bir silüet vermek isteyen başarılı bir Los Angeles geliştiricisi Tom Wyatt karakterine hayat verecek.

Ayrıca önemli bir hayırsever olan Tom, belediye başkanlığına aday olarak öne çıkan Marisol Silva'ya (Ana De La Reguera) önemli katkı ve yardımlarda bulunacak.

17-08/31/mark-duplass.jpg

DUPLASS'IN KARİYERİ

41 yaşındaki Mark Duplass son dönemde kardeşi Jay ile birlikte yaratıcılığını üstlendiği HBO dizisi Room 104 ile gündemde. Dizi, geçtiğimiz günlerde yayıncı kanaldan ikinci sezon onayını aldı. Bu iki isim geçmiş dönemde Steve Zissis ile birlikte yine aynı kanal için Togetherness dizisini hazırlamış, Mark Duplass o dizide oyuncu olarak da yer almıştı.

Sinema çalışmalarına da devam eden yazar/aktör yakın zamanda Jason Reitman'ın yönettiği, Charlize Theron'ın başrolünde yer alıdğı Tully ve Demi Moore'lu Love Sonia filmlerinde de karşımıza çıkacak.

17-08/31/mark-duplass-2-1504185383.jpg

Bu arada ilk sezonda Billy McBride'ın kızı Denise McBride karakteriyle izlediğimiz aktris Diana Hopper'ın ikinci sezon için ana oyuncu kadrosuna terfi ettiğini de hatırlatalım.

David E. Kelley ve Jonathan Shapiro ikilisince yaratılan Goliath'ın yeni sezonunda Peabody ödüllü Clyde Phillips (Dexter) showrunner/yürütücü yapımcılığı üstleniyor.

"Goliath" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin