Gönül Dağı 119. Bölümde Veysel ve Kenan barıştı! Selma ve Taner'in nişanı çok güzel yapıldı!

TRT ekranlarının en sevilen dizilerinden Gönül Dağı 119. bölümüyle ekrana geldi. Peki Gönül Dağı 119. bölümde neler yaşandı? Gönül Dağı 120. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı 120. bölümde neler olacak? Gönül Dağı 3. sezonda neler yaşandı? Gönül Dağı'nın konusu ne? Gönül Dağı'nın oyuncu kadrosunda kimler var? Gönül Dağı reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
24 Aralık 2023 - 00:30
Kültür Sanat

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren gönüllerde taht kuran, dördüncü sezonunda da reyting rekorları kıran Gönül Dağı 119. bölümüyle ekrana geldi.

GÖNÜL DAĞI 119. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Taner ve Selma'nın cenaze dolayısıyla evliliği ertelediğini fark eden Döndü beklememelerini söyler. İsteme için hazırlık yapan Taner ve Selma, aşırı heyecanlıdır. İsteme merasimi sırasında neler yaşanacaktır?

Ciritçi, Muammer'in vasiyeti sayesinde karşısına çıkan tayı emanet edinir. Kenan ve Veysel arasındaki küslüğün sona ermesi için Ciritçi ne yapacaktır?

Ramazan'a kitap telifinden yüklü miktarda para gelir. Evlerinin her an başkasına satılma ihtimali yüzünden gergin olan Ramazan ve Asuman, evi satın almak için soluğu belediyede alırlar. Beklemedikleri bir haberle karşılaşan ikili ne yapacaktır?

Gönül Dağı yeni bölümleriyle her Cumartesi saat 20.00’de TRT1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin