Gönül Dağı dizisinde flaş gelişme! Dizi ara mı veriyor?

TRT'nin sevilen dizisi Gönül Dağı'nın Dünya Kupası nedeniyle hangi tarihlerde ara vereceği belli oldu. Peki Gönül Dağı dizisi ne zaman ara verecek? Gönül Dağı dizisi bu hafta yayınlanacak mı? Gönül Dağı'nın 75. Bölümünde neler yaşandı? Gönül Dağı'nın 76. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı'nın 77. ve 78. bölümü ne zaman ekrana gelecek? Gönül Dağı'nın konusu ne? Gönül Dağı'ın oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Usta
07 Kasım 2022 - 12:44
Kültür Sanat

TRT'nin Köprü Film imzalı sevilen yapımı Gönül Dağı dizisi samimi hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla her hafta adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki Gönül Dağı dizisi neden ara veriyor? İşte detaylar haberimizde!

DÜNYA KUPASI SEBEBİYLE ARA VERİLİYOR!

İlgiyle izlenen dizi TRT’nin Dünya Kupası maçlarını ekrana getireceği için 3 hafta yayınına ara verecek. Gönül Dağı 19 Kasım’da seyirciyle buluşacak 77. Bölümden sonra yayınına ara verecek ve 17 Aralık’ta 78. bölümüyle seyirci karşısında olacak.

Yahya Samancı’nın yönettiği dizi ekibi 24 Kasım’da 78. bölümün çekimi için sete çıkacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin