Görkem Sevindik, rolüne nasıl hazırlandığını anlattı

Söz dizisinde üstçavuş Mücahit karakterini canlandıran oyuncu Görkem Sevindik, rolüne nasıl hazırlandığını anlattı.

Berfu Özlen
05 Haziran 2017 - 15:32
Gündem

Türk askerinin terör ile mücadelesini anlatan Söz dizisindeki Mücahit çavuş, Görkem Sevindik, sete nasıl hazırlandığını açıkladı.

Milliyet Gazetesinden Mesut Yılmaz, Görkem Sevindik ile bir röportaj gerçekleştirdi. Röportajda, Sevindik, rolüne Mehter Marşı ile hazırlandığından bahsetti. 

Milliyetçi ve esprili

Söz dizisine nasıl dahil olduğu sorulduğunda, Sevindik, dizinin beklediği bir proje olduğunu ve duyar duymaz çok heyecanlandığını belirtti. Mücahit'i vatan aşkıyla yanıp tutuşan bir adam olarak tanımlayan Sevindik, projenin beklediğine değer bir yapım olduğunu söyledi. Sevindik, "Herkes gibi ben de milliyetçi bir yapıya sahibim. Karakterimde duygu yoğunluğunun ağır olduğu kadar, Mücahit’in esprili bir tarafının bulunması da çok iyi oldu." dedi ve ekledi, "Heyecanlandıran etkenlerden birisi de buydu."

"Mücahit karakteri kurda benziyor"

Görkem Sevindik, çekimlere nasıl hazırlandığından da bahsetti. "Dizi öncesi, bordo bereli olarak görev yapmış askerlerden eğitim aldık. Eğitime alındığımızda telefonlarımız dahi toplandı. Büyük bir disiplinde çalıştık. Çekimlere giderken rolüme hazırlanmak için arabada Mehter Marşı dinliyorum." diyen aktör ekledi, "Onun yanı sıra Mücahit karakterini kurda benzetiyorum. Sete giderken kendimi bu duygulara sokuyorum ve o kamuflajı giydiğimde  Mücahit oluyorum." 

Kebapçıda yaşamış!

Geçmişinden de bahseden oyuncu, uzun süre zorluk çektiğinden bahsetti. Memleketinden İstanbul'a geldiğinde cebinde hiç parası olmadığını anlatan oyuncu, ailesinin oyunculuk hayalleri için hep destek olduğunu söyledi. Uzun bir süre, ekonomik zorluk çeken oyuncu, kebapçı arkadaşının restoranında uyumak zorunda kaldığını anlattı. 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin