Gotham 4. sezon onayını aldı!

Batman'in şehri Gotham'ın Batman'den öncesini hikaye edinen Fox'un DC Comics uyarlaması dizisi Gotham'a resmi yeni sezon onayı çıktı!

Batman'in şehri Gotham'ın Batman'den öncesini hikaye edinen Fox'un DC Comics uyarlaması dizisi "Gotham"a resmi yeni sezon onayı çıktı!

GOTHAM İLE YENİ BİR SEZON DAHA!

Buna göre dizi, 2017-18 televizyon sezonunda dördüncü sezonuyla izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

REYTİNGLER DÜŞSE DE KANAL MEMNUN

22 bölümden oluşan üçüncü sezonunun 17 bölümünü geride bırakan dizi izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.11 reyting oranı ve 3.40 milyon izleyici ortalamasıyla ekran macerasını sürdürüyor. İkinci sezon ile karşılaştırıldığında reyting oranlarında %21 ve izleyici sayısında %17'lik bir düşüş gözlemleniyor.

17-05/11/gotham-twitter.png

Gotham'ın üçüncü sezonunda dizinin evreni yeni kötü adamlar ve kahramanlar ile genişlerken, Bruce Wayne'in yükselişi devam etmekte.

Danny Cannon ve John Stephens ile birlikte diziyi geliştiren Bruno Heller'in yürütücü yapımcılığını üstlendiği Gotham'ın oyuncu kadrosunda Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Morena Baccarin, Sean Pertwee, Robin Lord Taylor, Erin Richards, Camren Bicondova, Cory Michael Smith, Jessica Lucas, Chris Chalk, Drew Powell, Maggie Geha, Benedict Samuel ve Michael Chiklis gibi isimler rol alıyor.

17-05/11/gotham-poster.jpg

GOTHAM 3. SEZON SÜRÜYOR

Warner Bros. Television yapımcılığındaki dizi, sezonun 18. bölümü "Light the Wick" ile 15 Mayıs Pazartesi akşamı Fox ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Dizinin iki saatlik üçüncü sezon finali ise 05 Haziran Pazartesi günü ekranlarda olacak.

"Gotham" 3. sezon 18. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin