Great Pretender 2. sezon Netflix'te başladı! Yeni sezon detayları

Netflix animasyon dizisi Great Pretender 2. sezon bölümleriyle Netflix'te! Yeni sezonda neler olacak? Detaylar...

Great Pretender'in yeni sezonunda Makoto başına geleceklerin farkında değil!

GREAT PRETENDER YENİ MACERALARIYLA DÖNDÜ!

91 Days, Attack on Titan, FLCL gibi yapımların yaratıcılarının elinden çıkan; suç, aksiyon, komedi öğelerini harmanlayan anime dizisi "Great Pretender" 2. sezonuyla 25 Kasım 2020 Çarşamba günü döndü!

14 bölümlük ilk sezonu Haziran 2020 döneminde yayınlanan yapımın yeni sezonu her biri 24'er dakika süreli 9 bölümden oluşuyor.

GREAT PRETENDER 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Yeni sezon hikayesinde; Makoto Edamura bir dizi başarılı sahtekarlığın ardından Laurent'in ekibinden ayrılır. Fakat onları bir arada tutan aldatmaca ağı, sandığından çok daha derine uzanmaktadır.

20-11/25/great-pretender-izle.jpg

Sezonun açılış bölümü olan "Vaka 4_1: Uzak Doğu'nun Büyücüsü"nde hayatını yeniden kurmaya kararlı olan Makoto, ekiple yollarını ayırıp Japonya'ya döner. Burada bir iş bulan Makoto başına geleceklerin farkında değildir.

Ryōta Kosawa'nın senaryosunu kaleme aldığı Great Pretender'in seslendirme kadrosunda Chiaki Kobayashi (Makoto Edamura), Junichi Suwabe (Laurent Thierry), Natsumi Fujiwara (Abigail Jones) ve Mie Sonozaki (Cynthia Moore) gibi isimler bulunuyor.

20-11/25/great-pretender-anime.jpg

"Great Pretender" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin