Grey's Anatomy 15. sezondan ilk görüntüler geldi!

ABC'nin eskimeyen dizisi Grey's Anatomy'nin 15. sezonu için ilk fragman yayınlandı. Grey's Anatomy 15. sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

Amerikan ulusal kanallarından ABC'nin ekranlarda en uzun süre kalan dizisi unvanına sahip "Grey's Anatomy'nin" 15. sezonundan ilk görüntüler yayınlandı.

30 saniye süreli kısa tanıtım videosunda hikayedeki bazı sürpriz gelişmelere tanıklık etmek ve sezonun yeni yüzlerini görmek mümkün.

GREY'S ANATOMY 15. SEZON İÇİN İLK TEASER!

Videonun son saniyelerinde Meredith Grey (Ellen Pompeo) ve Dr. Andrew DeLuca (Giancarlo Gionnatti) ikilisini aynı yatakta görmek izleyiciler için bir sürpriz olsa gerek! Geçtiğimiz sezon Meredeith, DeLuca'yı reddederken, ona karşı romantik hisleri olmadığı konusunda ısrarcı davranmıştı. Ancak görünüşe göre işler değişmiş! Yine de bu görüntülerin gerçek ya da hayal olup olmadığını beklemek gerek!

18-09/11/kim-raven-greys-anatomy.jpg

Teaser videoda hamile olduğunu açıklayan Teddy'i (Kim Raver) görmemizin dışında Grey Sloan'ın yeni cerrahları Ortho God (Chris Carmack) ve Dr. Nico Kim (Alex Landi) ile de tanışıyoruz.

18-09/11/greys-anatomy-15-sezon-foto.jpg

Ellen Pompeo'nun başrolünde yer aldığı, Krista Vernoff'un yürütücü yapımcı/showrunner'lığını üstlendiği Shonda Rhimes dizisi Grey's Anatomy'nin 15. sezonu 27 Eylül Perşembe akşamı iki saatlik özel yayınıyla ABC ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

İki bölümden oluşacak bu özel yayının ilk bölümünün ismi "With a Wonder and a Wild Desire", ikinci bölümünün ise "Broken Together" olarak duyuruldu.

"Grey's Anatomy" 15. sezon teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin