Grey's Anatomy 15. ve 16. sezon onayı yolda!

Grey's Anatomy'nin Dr. Meredith Grey'i Ellen Pompeo ile ABC Studios arasında iki senelik yeni sözleşme imzalandı.

Volkan Küçükel
17 Ocak 2018 - 18:21
Gündem

300. bölümünü de deviren ekranların uzun ömürlü dizilerinden Grey's Anatomy'nin 14. sezonu devam ederken 15. ve 16. sezonların habercisi diyebileceğimiz bir gelişme yaşandı.

ELLEN POMPEO İLE ABC STUDIOS ARASINDA 2 YILLIK YENİ SÖZLEŞME

Dizinin ilk bölümünden bu yana Dr. Meredith Grey karakterine hayat veren aktris Ellen Pompeo ile yapımın arkasındaki ABC Studios arasında iki senelik yeni bir sözleşme imzalandı. İzlenme oranlarında hala kanalın yüzünü güldürmeyi bilen dizi için böylelikle iki sezonluk onayın yolu açılmış oldu.

Bu yeni sözleşmeyle birlikte bölüm başına $550,000'den fazla kazanacağı belirtilen Pompeo'nun televizyonda primetime zaman dilimi içinde yayınlanan dizilerde en çok ücret alan kadın oyuncu olma yolunda önemli bir adım attığını söyleyebiliriz.

18-01/17/ellen-pompeo.jpg

Anlaşmanın bir parçası olarak Pompeo, Grey's Anatomy'de yapımcı olarak da hizmet vermeye başlarken ayrıca Seattle'de bulunan bir itfaiye istasyonunda görevli cesur kadın ve erkek itfaiyecilerin yaşadıklarına odaklanan hikayeye sahip Grey's Anatomy spinoff'unda yürütücü yapımcı kadrosunda yer alacak.

Devam etmekte olan 14. sezonu ile yayıncı kanal ABC'nin 18-49 yaş kategorisi izlenme oranlarında bir numaralı dizisi olan Grey's Anatomy, ulusal kanallar içindeki yapımlar göz önüne alındığındaki toplam izleyici sayısında The Good Doctor ve Dancing With the Stars'ın ardından üçüncü sırada yer alıyor.

Henüz resmi bir sipariş verilmese de iki sezonluk onay alması halinde televizyon tarihinin en uzun soluklu medikal dizisi ER'ı geride bırakarak bu unvanının yeni sahibi olacak Grey's Anatomy, sezonun dokuzuncu bölümü "1-800-799-7233" ile 18 Ocak Perşembe akşamı ABC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"Grey's Anatomy" 14. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin