Grey's Anatomy'de sürpriz iki ayrılık: Jessica Capshaw ve Sarah Drew gelecek sezon yoklar!

ABC'nin uzun soluklu hastane dizisi Grey's Anatomy'de Jessica Capshaw ve Sarah Drew ikilisi sezon sonunda ayrılıyor.

Volkan Küçükel
08 Mart 2018 - 23:21
Gündem

14. sezonu devam etmekte olan ekranların uzun ömürlü medikal draması "Grey's Anatomy"nin yeni sezonu henüz resmi olarak onaylanmamış olsa da dizinin 15. ve 16. sezon onaylarını alması bekleniyor. Son gelişmelere bakılırsa yeni sezonlar öncesi kadroda değişimler yaşanmaya devam edecek.

GREY'S ANATOMY'DE SÜRPRİZ AYRILIKLAR

Dizinin uzun süreli popüler oyuncularından Jessica Capshaw ve Sarah Drew ikilisinin 14. sezon sonunda ekipten ayrılacakları belirtildi.

Çocuk cerrahı Dr. Arizona Robbins karakterini canlandıran Capshaw 10 sezon, Dr. April Kepner karakterine hayat veren Drew ise 9 sezon boyunca Grey's Anatomy ekibinde yer almakta.

18-03/08/greys_anatomy_sarah_drew_jessica_capshaw.jpg

İkilinin ayrılıklarının yapımcıların aldığı bir karar olduğu ve kaynaklardan edinilen bilgilere göre bu sene için dizininin geniş kadrosu içinde düzenli olarak rol alan isimler arasında sadece Capshaw ve Drew'in ayrılıklarının gerçekleşeceği belirtiliyor. İkilinin karakterlerinin dizinin hikayesinden nasıl ayrılacakları konusunda ise şimdilik bir detay verilmiş değil.

Dizinin ortak showrunner'ı Krista Vernoff'un açıklamalarına bakılırsa gerçekleşecek ayrılığın nedeni hikayeye bağlı yaratıcı etkenler.

Vernoff konuyla ilgili şu ifadeleri kullanıyor: "Jessica Capshaw ve Sarah Drew'in olağanüstü çalışmaları sayesinde Arizona ve April karakterleri Grey's Anatomy bünyesine kalıcı olarak dokundu. Yazarlar olarak işimiz hikayeleri gitmek istedikleri doğrultuda götürmek ve bu durum bazen sevdiğimiz karakterlere veda etmek anlamına geliyor. Bu olağanüstü yetenekli aktrislerle çalışmak bizler için bir keyif ve ayrıcalık oldu."

18-03/08/greys-anatomy-jessica-capshaw-sarah-drew.jpg

Grey's Anatomy yaratıcısı Shonda Rhimes da ikili için övgü dolu sözler sarf ederken "Karakterlerimden herhangi birine veda etmek benim için çok zor. Jessica ve Sarah'a bu karakterleri enerjik bir performansla ve dünya çapındaki kadınlara ilham vermek için hayata geçirmelerinden dolayı sonsuza dek minnettar olacağım. Onlar her zaman Shondaland ailesinin bir parçası olacaklar" ifadelerini kullandı.

Grey's Anatomy'nin henüz 15. sezonu onaylanmamış olsa da, güçlü reytingleri ve ilk bölümden bu yana Dr. Meredith Grey karakterine hayat veren aktris Ellen Pompeo ile yapımın arkasındaki ABC Studios arasında iki senelik yeni bir sözleşme imzalanması gibi etkenlerden dolayı yeni sezon onayı almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin