Grey's Anatomy'nin yıldızı General Hospital yolunda!

Grey's Anatomy'de Doktor Miranda Bailey karakteriyle izlediğimiz Wilson yaptığı açıklamada bir başka ABC dizisi olan General Hospital'da boy göstereceğini belirtti.

resim yok
18 Aralık 2013 - 15:46
Magazin

Altın Küre ve Emmy ödülleri alan, yayınlandığı günden itibaren Amerika’da reyting tablolarının üst sıralarından inmeyen Grey's Anatomy dizisinin yıldız isimlerinden Chandra Wilson'ı yakın bir zamanda başka bir dizide konuk oyuncu olarak izleyeceğiz.

 

İşte detaylar:

 

GENERAL HOSPITAL YOLUNDA!

Grey's Anatomy'de Doktor Miranda Bailey karakteriyle izlediğimiz Chandra Wilson yaptığı açıklamada bir başka ABC dizisi olan General Hospital'da boy göstereceğini belirtti.

 

'AYRI YERİ VAR'

ABC kanalının gündüz kuşağı dramalarından General Hospital'ı 35 senedir izlediğini belirten yıldız oyuncu; bu diziyle büyüdüğünü, bu nedenden General Hospital'ın kalbinde ayrı bir yer tuttuğunu belirtti.

TV Guide'ın kaynaklarına göre Wilson'ın diziye Grey's Anatomy'deki Miranda Bailey karakteriyle giriş yapabileceği konuşuluyordu. Ancak bu haber doğrulanmadı.

 

KİMİ CANLANDIRACAK?

TVLine'ın raporuna göre Wilson'ın General Hospital'da hayat vereceği karakter Bailey tarzında ve Kevin'ın bir hastası olacak.

Miranda Bailey karakterini tanıyacak olursak:

Seattle Grace Hastanesi’nin en yetenekli ve en çalışkan genel cerrahlarından biri olan Doktor Miranda Bailey, stajyerlerin arasındaki lakabıyla Nazi, doktorluğa gönülden bağlı, yaptığı işe mümkün mertebe duygularını karıştırmayan bir karakter.[reklam]

Stajyerlere sert davranarak onlara uğraştıkları işin çocuk oyuncağı olmadığını, bir insanın hayatını ellerinde tuttukları gerçeğini göstermek istiyor. Disiplin Doktor Bailey için cerrahi bölümünün olmazsa olmazı.

Stajyerlerin kaytarmasına, sululuklarına tahammülü yok ama Bailey ne derse desin, onların daha iyi birer doktor olması için çabalıyor. Sert görünümünün altında o da yumuşak kalpli bir anne…

 

NE ZAMAN?

Wilson'ın General Hospital ziyaretinin 2014 senesinin ilk ayında, 28 Ocak Salı günü gerçekleşeceği ifade ediliyor.

 

 

SHERLOCK'U BAŞTAN YARATAN ADAM! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin