Grimm final reytingleri nasıl çıktı?

Stephen Carpenter, David Greenwalt ve Jim Kouf üçlüsünün elinden çıkan NBC'nin Grimm dizisi dün akşam ekranlara gelen bölümle büyük finalini gerçekleştirdi.

Volkan Küçükel
01 Nisan 2017 - 23:46
Reyting

Stephen Carpenter, David Greenwalt ve Jim Kouf üçlüsünün elinden çıkan NBC'nin Grimm dizisi dün akşam ekranlara gelen bölümüyle büyük finalini gerçekleştirdi.

GRIMM'İN 123 BÖLÜMLÜK SERÜVENİ

28 Ekim 2011 tarihinde başlayan ve toplamda 123 bölümle izleyicilerle buluşan dizi, 31 Mart Cuma akşamı "The End" isimli bölümüyle ekran macerasını sonlandırdı.

Final sezonunda Nick Burkhardt'ı (David Giuntoli), insanlığı doğaüstü yaratıklardan uzakta ve güvende tutmak için verdiği mücadeye devam ederken izlediğimiz dizinin oyuncu kadrosunda Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Bitsie Tulloch, Reggie Lee, Sasha Roiz, Bree Turner ve Claire Coffee gibi isimler rol alıyor. Ayrıca Chris McKenna, Jacqueline Toboni ve Danny Bruno'yu tekrar eden rollerle izliyoruz.

17-04/01/grimm-dizisi-final.JPG

GRIMM FİNAL BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ

Çekimleri Portland'da gerçekleşen dizinin final bölümü izleyicilerinden büyük ilgi gördü.

18-49 yetişkin yaş aralığında 0.9 reyting oranı elde eden dizi, bu oranla sezonun en yüksek reytingini tekrar etmiş oldu. Sezonun açılış bölümü olan "Fugitive" de bu izlenme oranını elde etmişti.

4.305 izleyici sayısına ulaşan final bölümü, sezon ortalamasının üzerine çıkmış oldu. Dizinin final sezonu izlenme oranları ortalaması 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 4.145 izleyici olarak şekillendi.

17-04/01/grimm-nbc-final.JPG

Sean Hayes ve Todd Milliner (Hollywood Game Night, Hot in Cleveland) ikilisinin Greenwalt & Kouf ile birlikte final sezonunda yürütücü yapımcı olarak görev yaptığı dizi Universal Television ve Hazy Mills Production ortak yapımcılığında hazırlanıyordu.

"Grimm" yıldızlarından izleyicilere teşekkür:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin