Ed Weeks The Mindy Project sonrası yeni dizisini buldu: LA -> Vegas

Ed Weeks, Gary Sanchez Prods yapımcılığında hazırlanan Fox'un komedi türündeki pilot bölüm siparişlerinden LA -> Vegas'ın oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Volkan Küçükel
02 Nisan 2017 - 00:50
Gündem

Hulu'nun The Mindy Project'in son bir sezon ile daha ekranlara geleceğini duyurmasının üzerinden sadece iki gün geçmişken dizinin önemli isimlerinden Ed Weeks şimdiden yeni dizisini bulmuş görünüyor!

Aktör, Gary Sanchez Prods yapımcılığında hazırlanan Fox'un komedi türündeki pilot bölüm siparişlerinden "LA -> Vegas"ın oyuncu kadrosuna dahil oldu.

WEEKS'İN YENİ ROLÜNÜN DETAYLARI

Weeks; Lon Zimmet'ın senaryosunu kaleme alıp Steve Levitan'ın pilot bölüm yönetmenliğini üstlendiği diziye Micah karakteriyle katıldı.

Hafta sonlarında ailesini ziyaret ettiği için Los Angeles ve Las Vegas hattındaki uçuşlarda düzenli olarak seyahat eden ve muhasebeci olarak çalışan Micah, karısı ile ayrıldıktan sonra alkolik, kumarbaz ve seks bağımlısı birine dönüşmüştür.

Bu arada Micah ve baş uçuş görevlisi Ronnie (Matula) arasında güçlü bir bağ vardır.

AKTÖRÜN KARİYERİ

2012 senesinden bu yana The Mindy Project dizisinde Jeremy Reed karakteriyle izlediğimiz aktör ayrıca son dönemde House of Lies (Daniel Hathaway) ve Royal Pains (Cole Chapman-Smith) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı.

17-04/02/ed-weeks-fotograf.jpg

LA -> VEGAS KONUSU

Ed Weeks, The Mindy Project'in final sezonunda da yer almaya devam edecek.

Dylan McDermott ve Kim Matula gibi isİmlerin daha önceden kadroya katıldığı dizinin hikayesi; Cuma gecesi Los Angeles Uluslararası Havalimanı'ndan Vegas'a doğru havalanıp, Pazar gecesi geri dönecek olan uçuş seferi süresince yaşanan olayları konu ediniyor. Dünyadaki yerlerini bulmaya çalışan uçaktaki topluluğun ortak gayesi ise hayat kumarhanesinde galip gelen taraf olmaktır.

LA -> Vegas'ın pilot bölümü Fox yönetiminden onay alırsa, diziyi gelecek yayın sezonunda ekranlarda görebileceğiz.

"Ed Weeks - The Mindy Project":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin