Chicago P.D. dizisinde sürpriz ayrılık!

NBC'nin Chicago uzantılı dizilerinin arkasındaki önemli bir isim görevini bırakıyor.

Volkan Küçükel
02 Nisan 2017 - 01:52
Gündem

NBC'nin Chicago uzantılı dizilerinin arkasındaki önemli bir isim görevini bırakıyor.

SHOWRUNNER DEĞİŞİYOR

Chicago serilerinin hepsinde yürütücü yapımcı olarak bulunmuş Matt Olmstead, "Chicago P.D."nin devam etmekte olan dördüncü sezonunun ardından dizideki showrunner görevinden ayrılacak.

Olmstead'ın yerini kimin alıp almayacağı konusunda kanaldan bir açıklama gelmiş değil.

CHICAGO UZANTILARININ ARKASINDA

Matt Olmstead, Chicago uzantılı dizilerin arkasındaki en önemli kişiler arasında. Amiral gemisi Chicago Fire'a pilot bölümün ardından yürütücü yapımcı/showrunner olarak katılan Olmstead, hikayesinde itfaiyecilerin ön planda olduğu dizinin ilk sezonunu başarılı bir şekilde yönlendirmişti.

17-04/02/matt-olmstead.jpg

Bu dizinin ardından bir spin-off olarak ortak yaratıcısı olduğu ve Dick Wolf, Derek Haas, Michael Brandt'ın yürütücü yapımcı olarak katıldığı Chicago P.D. projesinin başından itibaren showrunner olarak görev yaptı.

Chicago uzantılı diziler günümüzde dört diziye çıkmış durumda. Olmstead; Chicago Med ve Chicago Justice dizilerinin de yaratıcı sürecinde bulunurken yürütücü yapımcı olarak bu dizilere de dokunuşlar yapıyor.

17-04/02/chicago-pd-kadrosu.jpg

Olmstaed, Chicago Fire projesine dahil olmadan önce Breakout Kings'te yürütücü yapımcı olarak çalışmış, ayrıca Prison Break ve NYPD'de görev almıştı.

CHICAGO UZANTILI DİZİLER ONAY ALIR MI?

Chicago Fire, Chicago P.D., Chicago Med ve Chicago Justice dizileri için yayıncı kanal NBC'den henüz yeni sezonlarıyla ilgili bir karar çıkmış değil. Ancak hepsinin yeni sezon onayı alması beklenen bir gelişme olacak.

"Chicago P.D." 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin