01 Nisan 2017 Cumartesi reyting sonuçları

Kalbimdeki Deniz mi, Yeni Gelin mi, Adı Efsane mi, Seksenler mi, Fazilet Hanım ve Kızları mı? Ekranlarda Cumartesi gününün galibi hangi program oldu?

Volkan Küçükel
02 Nisan 2017 - 15:20
Reyting

Kalbimdeki Deniz mi, Yeni Gelin mi, Adı Efsane mi, Seksenler mi, Fazilet Hanım ve Kızları mı?

Ekranlarda Cumartesi gününün galibi hangi program oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'YENİ GELİN' ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU!

Tüm kişilerde dizilerin zirvesinde bu hafta da Show TV'nin yeni dizilerinden Yeni Gelin var. Kalbimdeki Deniz ve ikinci bölümüyle yükseliş gösteren Fazilet Hanım ve Kızları bu dizinin en yakın takipçileri.

Kanal D'nin Adı Efsane'si bu hafta birkaç sıra gerileyip 11. sırada yer alırken; Seksenler ise 18. sırada günü tamamladı.

17-04/02/kalbimdeki-deniz.jpg

AB KATEGORİSİNDE DİZİLERİN ZİRVESİNDE HANGİ YAPIM VAR?

Survivor'ın ilk sırada yer aldığı listenin ikinci sırasında bu hafta Kalbimdeki Deniz yer alıyor. Fazilet Hanım ve Kızları 3. sıraya yükselirken; Adı Efsane 4., Show TV'nin yenilerinden Yeni Gelin 6. ve daha başarılı olduğu AB kategorisinde Seksenler 7. sırada günü tamamladılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Yeni Gelin' 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin