Kingdom 3. sezon sonunda final yapıyor!

AT&T Audience Network'ün dövüş sanatları temalı dizisi Kingdom'ın yaklaşmakta olan üçüncü sezonunun aynı zamanda dizinin final sezonu olacağı duyuruldu.

Ve "Kingdom" ekranlara veda ediyor...

KINGDOM 3 SEZON SONUNDA FİNAL YAPIYOR!

AT&T Audience Network'ün dövüş sanatları temalı draması Kingdom'ın yaklaşmakta olan üçüncü sezonunun aynı zamanda dizinin final sezonu olacağı duyuruldu.

AT&T Audience Network ve Endemol Shine Studios, dizinin sona erişiyle ilgili ortak bir bildiri yayınlayarak gelişmeyi duyurdu:

"31 Mayıs tarihinde AT&T Audience Network'te başlayacak olan Kingdom'ın üçüncü ve final sezonunu dört gözle bekliyoruz. Üçüncü sezonun harika geçmesini umuyoruz. Yaratıcı ve showrunner Byran Balasco'nun yanı sıra tüm oyuncu kadrosu ve ekibin yoğun çalışması ve özverisini takdirle karşılaşıyoruz. Böylesine muhteşem bir seride böyle bir ekiple çalışıyor olmaktan daha fazla gurur duyamazdık."

Dizide Jay Kulina karakterine hayat veren aktör Jonathan Tucker da sosyal medya hesabından veda mesajlarında bulundu.

17-04/02/jonathan-tucker-twitter.png

 

Geçtiğimiz sene 10 bölümlük üçüncü sezon onayı alan Kingdom, DirecTV'de olumlu eleştiriler alarak ekran macerasına başlamıştı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Navy St. Gym isimli spor salonunu ayakta tutmaya çalışan eski bir MMA karma dövüş sanatları ustası Alvey Kulina'yı canlandıran Frank Grillo dışında Kiele Sanchez, Matt Lauria, Tucker, Nick Jonas, Joanna Going ve Natalie Martinez gibi isimler rol alıyor. Geçtiğimiz haftalarda Kirk Acevedo'nun üçüncü sezon oyuncu kadrosuna tekrar eden bir rolle dahil olduğu da duyurulmuştu.

17-04/02/kingdom-dizisi-1491137848.jpg

KINGDOM 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Endemol Shine Studios yapımcılığında hazırlanıp, uluslararası çapta dağıtımı Endemol Shine International tarafından gerçekleştirilen dizinin final sezonu 31 Mayıs'ta prömiyerini gerçekleştirecek.

"Kingdom" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin