Grown-ish 3. sezonuyla devam edecek!

ABC'nin spin-off komedisi Grown-ish 3. sezonuyla ekran macerasını sürdürecek. Grown-ish 3. sezon detayları....

ABC kanalının uzun soluklu dizilerinden Black-ish'in uzantı dizisi niteliğini taşıyan "Grown-ish" için resmi yeni sezon onayı çıktı!

"GROWN-ISH" DEVAM EDECEK!

Buna göre dizi, 3. sezonuyla ekranlarda olmaya devam edecek.

Şu sıralar ikinci sezonu devam etmekte olan dizi, böylelikle yeni sezon onayı haberini takipçilerine erkenden vermiş oldu.

19-03/05/grown-ish-dizisi.jpg

"GROWN-ISH" KONUSU

Hikayesi; Johnson ailesinin en büyük çocuğu Zoey'in yüksek öğrenim hayatına odaklanan komedi dizisinde yüksek öğrenim dünyasında gerek öğrenci gerekse yöneticilerin karşılaştıkları sorunlara güncel bir bakış atılırken; Yara Shahidi, Dre (Anthony Anderson) ve Rainbow'un (Tracee Ellis Ross) popüler, şık ve sosyal açıdan oldukça aktif 17 yaşındaki kızları Zoey karakterine hayat veriyor.

Zoey, yüksek öğrenimine başlayıp bir kere yuvasından ayrıldığında her şeyin kendi istediği gibi gitmediğini çabucak keşfediyor.

19-03/05/grownish.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda Yara Shahidi ile birlikte Deon Cole, Francia Raisa, Chloe Bailey, Halle Bailey, Jordan Buhat, Luka Sabbat, Trevor Jackson ve Emily Arlook gibi isimler yer alıyor.

ABC Signature Studios yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise senarist Kenya Barris, Helen Sugland, E. Brian Dobbins, Anthony Anderson, Laurence Fishburne ve Julie Bean'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin