Grown-ish dizisinin 4. sezonu olacak mı?

Grown-ish dizisi için karar çıktı! 4. sezon olacak mı? Detaylar...

Amerikan kablolu kanallarından Freeform "Grown-ish" için resmi 4. sezon onayı kararını duyurdu.

GROWN-ISH 4. SEZON OLACAK!

Kanalın memnun edici izlenme oranları ile yola devam eden black-ish uzantı dizisinin yeni sezon onayı almasına kesin gözüyle bakılıyordu.

20-02/10/grown-ish-dizi.jpg

Yara Shahidi, Trevor Jackson, Francia Raisa, Emily Arlook, Jordan Buhat, Chloe Bailey, Halle Bailey, Luka Sabbat ve Diggy Simmons'ın rol aldığı yapımın hikayesi; Johnson ailesinin en büyük çocuğu Zoey'in yüksek öğrenim hayatına odaklanırken, dizide yüksek öğrenim dünyasında gerek öğrenci gerekse yöneticilerin karşılaştıkları sorunlara güncel bir bakış atılıyor.

Zoey, yüksek öğrenimine başlayıp bir kere yuvasından ayrıldığında her şeyin kendi istediği gibi gitmediğini çabucak keşfediyor.

ABC Signature Studios yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Kenya Barris, Julie Bean, Jenifer Rice-Genzuk Henry, Craig Doyle, Anthony Anderson, Laurence Fishburne, Helen Sugland ve E. Brian Dobbins'ten oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin