Gülben Ergen'e şok sözler ve cahil göndermesi!

Büyük aşklar nefretle başlar...

resim yok
26 Mayıs 2014 - 11:06
Magazin

Büyük aşklar nefretle başlar...

Yakın bir tarihte evlenecekleri konuşulan Gülben Ergen ile Erhan Çelik'in 4 sene önce twitter'da kavga ettiği ortaya çıktı


Gülben Ergen ile gazeteci Erhan Çelik'in 17 Mayıs sabahında Karaköy'de bulunan bir mekandaki buluşması  manşet olunca, ikili hakkındaki dedikodu kazanı iyice kaynamaya başladı. Bir süredir aşklarını gizli saklı yaşadıkları söylenen ikili hakkında "evlilik" iddiaları da gündeme geldi.

Üç oğlunun babası Mustafa Erdoğan'dan Nisan 2012'de boşanan Gülben Ergen ile 1 oğlunun bulunduğu evliliğini 1 yıl önce sonlandıran Erhan Çelik, iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

 

ÜSTÜKAPALI 'CAHİL' GÖNDERMESİ!

Bu arada Çelik'in; 4 yıl önce twitter'da Ergen'le kavga ettiği de ortaya çıktı.

Erhan Çelik, 26 Ekim 2010'da ünlü sanatçıya; şunları yazdı: "İnsanların en cahili, kişiliğini ararken karakter sahibi pozlar atandır. Maşallah sizde de poz çok ama çerçevelenecek fotoğraf yok. Ergen'in anksiyetesi bitti. Cumhurbaşkanı'nın elinden plaket alınca, ülkesiyle ilgili kaygıları yok oldu. Mucize plaket, şimdi tüm eczanelerde."[reklam]

Erhan Çelik, şimdi ise yine aynı hesaptan Ergen'le ilgili övücü yazılar paylaşıyor.

 

AYNI TV KANALINDA

Ergen'in sabah programı yaptığı kanalda ana haberden sorumlu olan Erhan Çelik, bu nedenden dolayı ünlü sanatçıyla olan ilişkisini gözden uzak yaşıyor.

 

4 YAŞLIK FARK

Nisan 2012'de boşanan 42 yaşındaki Gülben Ergen'in; yaklaşık 1 yıl önce eşinden boşanan Erhan Çelik'le arasında 4 yaşlık fark bulunuyor. Ergen; 1972 doğumlu; Çelik ise 1976.

 

 

ÜNLÜLERİN ANNELER GÜNÜ MESAJLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin